Ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη!

Λάκης Λαζόπουλος

Δεν είπαν λέξη για το Αλ Τσαντίρι! Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε θερμά τον ηθοποιό στην εκπομπή της στον Alpha.

«Έρχομαι να χαιρετήσω το team όλο. Από εσένα θα ξεκινήσω Λάκη μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος καθόταν ήδη στον καναπέ της. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε θερμά τον ηθοποιό, σε μια περίοδο που έχουν ακουστεί τόσα πολλά για τη σχέση του με τον Alpha.

«Καλώς μας ήρθες! Έχεις χάσει πολλά κιλά. Να το λέει και κανένας άλλος γιατί δεν μπορώ να το ακούω μόνο εγώ για μένα!», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη τη στιγμή που αγκαλιαζόταν με τον Λάκη Λαζόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

Ήταν μόλις την περασμένη Δευτέρα που ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρέθηκε στην πρώτη σειρά του θεάτρου για να χειροκροτήσει τον Λάκη στην πρεμιέρα του. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει το μήνυμά του για τις φήμες που ακούγονται τους τελευταίους μήνες ότι οι δύο άνδρες είναι στα μαχαίρια. Βέβαια, το επόμενο πρωί ο Δήμος Βερύκιος μέσα από το Happy Day φρόντισε να μετριάσει τον ενθουσιασμό αυτής της επανασύνδεσης. «Εμένα αν με έβλεπαν οι εργαζόμενοι του Alpha στην πρεμιέρα του Λάκη θα με φτύνανε! Εγώ τον Λάκη τον ήθελα δίπλα μας! Τον ήθελα με Αλ Τσαντίρι τις κρίσιμες ώρες του πολέμου!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από τη σημερινή επίσκεψη του Λάκη Λαζόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη το θέμα αποκτά νέα διάσταση. Θυμίζει τη μέθοδο: καρότο και μαστίγιο. Για το αν θα δούμε Αλ Τσαντίρι στον Alpha πάντως, ούτε λέξη δεν ακούσαμε.