Ο Γιώργος Σατσίδης βγήκε στον Μουτσινά να αποκαταστήσει την αλήθεια για το Bachelor

Γιώργος Σατσίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Σατσίδης για το Bachelor στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι”.

Στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά βγήκε ο Γιώργος Σατσίδης για να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με το Bachelor και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι.

«Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχεις πει, Νίκο, ότι η αποχώρηση της Μαρίνας δεν ήταν τυχαία, ότι ήταν στημένη και ότι συμβεί στο αυστραλιανό. Πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω ότι το φορμάτ του παιχνιδιού είναι ότι όποια κοπέλα θέλει, φεύγει όποτε θέλει. Και φεύγει και στην τελετή των ρόδων και αυτό συνέβη και με τη Μαρίνα. Αυτό είναι όλο.

Με τα άλογα, τι; Επειδή ήμουν εκεί, ο Παναγιώτης ήρθε μετά και μου είπε “δεν μπορείς να φανταστείς, πέσαμε με τα άλογα”. Δεν υπάρχει λόγος να μου πει κάποιος με τον οποίο συνεργάζομαι ότι έπεσε με ένα άλογο και έχω χτυπήσει και μάλλον δεν είμαι καλά, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Μου περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί. Δεν ισχύουν αυτά που λένε. Είναι αρκετά κακοπροαίρετα από εκπομπές που θέλουν να κάνουν νούμερα χρησιμοποιώντας αυτό το show», είπε ο Γιώργος Σατσίδης.