Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1 και την επόμενη μέρα…

Γιώργος Λιάγκας

Γιατί κόπηκε η εκπομπή του, τι γίνεται με τον ΑΝΤ1 και τι θα κάνει από εδώ και πέρα;

Με το όνομά του να βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μετά τη διακοπή της late night εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε για όλα στο μικρόφωνο της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω. Ποια είναι η σχέση του με τον ΑΝΤ1 και τι θα κάνει από εδώ και πέρα;

«Με τον ΑΝΤ1 είναι όλα καλά, συζητάμε. Δεν υπάρχει κόψιμο παιδιά, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: μια εκπομπή η οποία πέτυχε, δεν κόβεται, σταματάει. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναξεκινήσει. Εγώ δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια. Σημείωνε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, γύρω στο 22% στα νεανικά κοινά. Ο σταθμός, δικαίως και καλά κάνει, όταν είσαι επιχειρηματίας και βλέπεις πώς είναι η αγορά, λες ότι τα λεφτά μου θα τα αξιοποιήσω κάπου αλλού και όχι σε μία ζώνη που πιθανόν να μη μου φέρει τα διαφημιστικά έσοδα επειδή είναι πολύ αργά.

[dfp_ads id=236982]

Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει, ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1, όλα αυτά που λέγονται είναι ανακρίβειες. Δεν ήταν απρόσμενο, το είχαμε συζητήσει εδώ και δύο μήνες.

Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για το Dancing With The Stars. Θα κάνουμε κάτι σε κάποια άλλη ζώνη, προσπαθούμε να το βρούμε και να το στήσουμε. Δεν κάνει η ζώνη τον παρουσιαστή, ο παρουσιαστής το κόνσπετ και η ομάδα κάνουν τις εκπομπές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, όσους μπορώ να τους κρατήσω μαζί μου θα τους κρατήσω.

Με τον σταθμό υπάρχει άριστη σχέση. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση από την κορυφή, από την ιδιοκτησία και όλα τα στελέχη και από εμένα εμπιστοσύνη προς αυτούς και από αυτούς εμπιστοσύνη σε μένα. Δεν έχει διαταραχτεί ποτέ η σχέση αυτή.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν έχω εγώ τίποτα με τον Γρηγόρη, στο πλαίσιο της πλάκας που κάνω κυρίως με τον εαυτό μου και δευτερευόντως με τους άλλους, θεωρώ ότι επειδή αυτοσαρκάζομαι μπορώ να κάνω το ίδιο και με τους άλλους. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι, κάποιοι μπορεί να το παρεξηγούν και να έχουν και δίκιο. Τι να κάνω όμως; Δεν θα σταματήσω να έχω και χιούμορ. Αυτός είμαι…».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…