Ο Χάρης Ρώμας συγκινήθηκε με την έκπληξη της μητέρας του: «Σ’ αγαπάω μαμά»

Χάρης Ρώμας

"Δεν μπορώ να μην πω στη μητέρα μου πόσο την ευχαριστώ για αυτό το δώρο της ζωής" ομολόγησε ο Χάρης Ρώμας.

Στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» συνάντησε ο Χάρης Ρώμας στην Ελίνα Παπίλα, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου δέχθηκε μια τρυφερή έκπληξη όταν και βρέθηκε στην άλλη άκρη της γραμμής η αγαπημένη του μητέρα

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Βάνα Ρώμα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Χάρης είναι αυτό που λένε ο καλός άνθρωπος! Δεν αγαπάει μόνο την μητέρα του αλλά αγαπάει τους φίλους του, τους συνεργάτες του, όλον τον κόσμο. Υπήρξε το παιδί που πάντα το πίστευα και έλεγα πως ότι και να κάνει θα το κάνει σπουδαία. Ήταν ο καλός μαθητής, ο καλός φοιτητής της ιατρικής, σαν καλλιτέχνη τον ξέρετε και όπου κι αν βρεθώ θα μου πούνε «η μητέρα του Ρώμα». Ε, μπορεί να μην γίνεται υπερήφανη μια μάνα;».

«Η μάνα θα πει και υπερβολές για το παιδί της αλλά εγώ δεν σας λέω υπερβολές. Αυτός είναι ο Χάρης. Ευαίσθητος και καλός άνθρωπος. Ο καλλιτέχνης άλλωστε για να είναι καλλιτέχνης πραγματικός πρέπει να είναι ευαίσθητος και άνθρωπος πάνω απ’ όλα. Πιστεύω ότι θα γίνει και καλός δήμαρχος γιατί ότι και να κάνει θα το κάνει με αγάπη. Ο Χάρης είναι του να δίνει, όχι του να παίρνει σε αυτή τη ζωή. Πιο πολλά δίνει και λιγότερα παίρνει».

«Η σχέση ενός γιου με την μητέρα του είναι έχει πολλές διακυμάνσεις γιατί είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή σχέση και όταν πρόκειται για δυο έντονες προσωπικότητες, εμείς έχουμε και οι δυο έντονη προσωπικότητα, είναι πολλές οι φορές που μπορεί να διαφωνήσουμε ή να μαλώσουμε. Είναι όμως αναμφισβήτητο ότι υπάρχει μια βαθιά αγάπη και από τις δυο μεριές και δεν μπορώ να μην πω στη μητέρα μου πόσο την ευχαριστώ για αυτό το δώρο της ζωής. Πόσο ευγνώμων είμαι για τον τρόπο που με ανέθρεψε γιατί η ευαισθησία και το να αγαπάς τους ανθρώπους δεν προκύπτει από μόνο του. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να σε έχουν σπρώξει προς τα εκεί και να σου έχουν δείξει τον δρόμο» ομολόγησε, εμφανώς συγκινημένως, ο Χάρης Ρώμας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1. «Σου στέλνω την αγάπη μου, μαμά! Σ’ αγαπάω μαμά».