Ντόρα Μπακογιάννη: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει»

Ντόρα Μπακογιάννη

Η συνέντευξη που έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε την Ντόρα Μπακογιάννη στο πολιτικό της γραφείο, αλλά όχι για να μιλήσουν για την πολιτική. Η Ντόρα Μπακογιάννη στην συνέντευξη της στην εκπομπή «Ελένη» στον Alpha αναφέρθηκε στο χαμό του πατέρα της, αλλά και του Παύλου Μπακογιάννη. Μίλησε για το ρόλο της γιαγιάς που απολαμβάνει, αλλά και εκμυστηρεύτηκε το μεγαλύτερο της λάθος…

Για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, έχασα τον καλύτερο μου φίλο. Έχασα τον άνθρωπο με τον οποίο μιλούσα, έλεγα όλα μου τα προβλήματα, από τα γυναικεία, από το «ξεκινάω δίαιτα», μέχρι βεβαίως τα πολιτικά, τα οικογενειακά.»

[dfp_ads id=236982]

Για τον Παύλο Μπακογιάννη: «Η ζωή δεν σε πάει πάντα εκεί που θες εσύ. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ μικρή. Εκείνη την εποχή παντρευόντουσαν οι άνθρωποι. Παντρεύτηκα. Και ο Παύλος και ο πατέρας μου επέμεναν ασφυκτικά να τελειώσω τις σπουδές μου. Έκανα τα δύο παιδιά γιατί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον Παύλο θεωρούσα ότι έπρεπε να κάνω παιδιά γρήγορα για να τα ζήσει ο Παύλος. Δεν υπολόγιζα βέβαια τη 17 Νοέμβρη. Με το γνωστό αισιόδοξο τρόπο έλεγα θα κάνω 2 στην αρχή και θα κάνω άλλα 2 στα 35. Νόμιζα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος προγραμματίζει τη ζωή του. Βεβαίως όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο θεός γελάει.»

Για τον Ισίδωρο Κούβελο και το γάμο τους:

«Ήταν δική μου προσωπική απόφαση και οι μόνοι άνθρωποι που με ενδιέφεραν ήταν πάλι τα παιδιά μου. Όταν πήγε ο Ισίδωρος να με ζητήσει από τον πατέρα μου, έκανε ακριβώς 1,5 λεπτό. Στο 1,5 λεπτό με είχε δώσει. Όταν πήγε να με ζητήσει από τον πεθερό μου, τον πατέρα του Παύλου, τον κράτησε 3,5 ώρες για να με δώσει. Είχε μαζευτεί όλη η πλατεία Καρπενησίου και περίμενε., θα την δώσει ή δεν θα την δώσει;»

Για το γεγονός ότι δεν έκανε άλλο παιδί: «Το ότι δεν έκανα άλλο παιδί, νομίζω ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πως θα το έπαιρνε η Αλεξία και ο Κώστας.