Nomads: Υποτιμητικές κουβέντες από Οροκλό και Αλεξάνδρου για Μαυρίδη, Αναδιώτη και Χατζηιωάννου

Nomads

Η άρνηση για βοήθεια στην αποστολή έφερε σύγκρουση για ακόμα μια φορά στην ομάδα της Φωτιάς.

Η αποστολή στην οποία έστειλε η παραγωγή τους νομάδες της Φωτιάς χώρισε για ακόμα μια φορά στα δύο την ομάδα. Ζητήθηκε από την ομάδα να πάει στο ψαροχώρι για να κάνουν μια κατασκευή – εν τέλει αποδείχθηκε ότι ήταν μία ταμπέλα – αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Λευτέρης Χατζηιωάννου δήλωσαν πως λόγω ιατρικών θεμάτων δε θα συμμετέχουν σε αυτό.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων που ξεκίνησαν να εκστομίζουν μπηχτές έως και άμεσες υποτιμητικές κουβέντες για τους συμπαίκτες τους.

[dfp_ads id=236982]

«Πίσω στην Ελλάδα. Θα μείνουν όσοι μπορούν και αντέχουν. Λοιπόν Αλεξάνδρου πάμε αγάπη μου γλυκιά να χτίσουμε εμείς και άσε τα γυναικόπαιδα πίσω» έλεγε ο Οροκλός, ενώ η Χριστίνα Κολέτσα δήλωσε: «Άμα είναι τα γυναικόπαιδα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα ας κάτσουν σπίτια τους.»

Μιλώντας αργότερα στην κάμερα, ο Κωνσταντίνος Οροκλός εξέφρασε ολοκληρωμένα τη διαφωνία του για αυτό:

«Το Nomads είναι δύσκολο, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν κάποιος δεν μπορεί, ας γυρίσει σπίτι του. Ας το πάρει κάποιος που αντέχει στην τελική. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να κάθεται να ξεκουράζεται, να τραβάει ένας κουπί και στο τέλος να τον πετύχει ξεκούραστο σε ένα αγώνισμα και να τον στείλει σπίτι του. Το θεωρώ άδικο. Βέβαια η ζωή είναι άδικη. Θα το ζήσουμε και αυτό.»

Ενώ και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: ««Βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβεί».

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε διαφορετική άποψη για αυτό: «Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ότι είμαι άνθρωπος που τεμπελιάζω ή που δεν βοηθάω σε εργασίες. Όπου χρειαστεί πρώτος είμαι, ειδικά στις εργασίες. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιατί ασχολούνται, έχω δικά μου προβλήματα να αντιμετωπίσω».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!