Nomads: Υποψήφιοι μονομάχοι Μαυρίδης, Ζώη, Φραντζή! Η Μιλλούση την ατομική ασυλία

Nomads

Δείτε πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο!

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Βασιλική Μιλλούση, που κατάφερε να παραμείνει μέχρι το τέλος στην εξέδρα.

[dfp_ads id=236982]

Η Δήμητρα Φραντζή και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν οι δύο που έπεσαν πρώτοι και ως εκ τούτου είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι.

Η αναφορά του Αρναούτογλου για Τανιμανίδη – Μαυρίδη και World Party!

Στη συνέχεια, οι παίκτες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να βγάλουν τον τρίτο υποψήφιο μονομάχο. Όμως, λόγω της κακοκαιρίας, αναβλήθηκε και πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα.

Η Αποστολία Ζώη έλαβε πέντε ψήφους (Μιλλούση, Φραντζή, Μαυρίδης, Κατσινόπουλος, Αναδιώτης) και αναδείχθηκε τρίτη υποψήφια μονομάχος. Από μία ψήφο πήραν οι Γιώργος Κατσινόπουλος (Ζώη) και Νίκος Αναδιώτης (Οροκλός).

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική ασυλία έπαιξαν και οι 7 παίκτες ταυτόχρονα. Οι παίκτες ανέβηκαν στη σιδερένια εξέδρα και έπρεπε να πιαστούν από τα σίδερα. Με το σύνθημά του Γρηγόρη απελευθερώθηκαν τα ξύλα που ήταν από κάτω τους και μετά μπορούσαν να στηρίζονται μόνο στα χέρια και στα πόδια τους.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να παραμείνουν κρεμασμένοι για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν. Οι δύο πρώτοι που έπεσαν ήταν οι υποψήφιοι μονομάχοι.  Εκείνος που κατάφερε να μείνει τελευταίος επάνω στην εξέδρα ήταν ο νικητής της δοκιμασίας και κέρδισε την ασυλία.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!