Nomads: Σοκ! Αποχώρησε οικειοθελώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Παναγιώτης Βασιλάκος

«Πάγωσαν» οι παίκτες του Nomads. Δεν πίστευαν πως πήρε αυτή την απόφαση.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποχώρησε από το Nomads. Μια κίνηση που δεν περίμενε κανείς. Οι πληροφορίες που έφτασαν στην Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής επαληθεύτηκαν αφού από υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση από το Nomads. Το τηλεοπτικό κοινό που ψήφισε επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι την Μαντώ Γαστεράτου και έτσι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νατάσα Καλογρίδη οδηγήθηκαν σε μονομαχία.

Nomads: Το τηλεοπτικό κοινό έσωσε την Μαντώ Γαστεράτου! Η αντίδραση της Νατάσας Καλογρίδη!

Οι δύο παίκτες της ομάδας της Ζούγκλας ήρθαν στη δύσκολη θέση να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον προκειμένου να κριθεί το αποτέλεσμα της αποχώρησης από το Nomads.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος κέρδισε τον πρώτο αγώνα απέναντι στην συμπαίκτρια του, ωστόσο πριν τον δεύτερο γύρο ο παίκτης ανακοίνωσε την απόφαση του: «Γρηγόρη μου δεν θα συνεχίσω. Δεν θα παίξω δεύτερο παιχνίδι. Δεν θέλω να ανταγωνιστώ άλλο τη Νατάσα. Δεν θέλω, δεν μπορώ κι εκεί μέσα δεν μου πήγαινε πολύ καλά. Το σκεφτόμουν όλη τη βδομάδα. Πιστεύω ότι ήρθα εδώ πέρα με βλέψεις να πάω πιο μακριά. Πιστεύω θα μπορούσα να το κάνω. Για εμένα το παιχνίδι σταματάει εδώ.

Νιώθω μέσα μου ότι και με τον Κωνσταντίνο αν πήγαινα και με τον Λευτέρη εδώ πέρα, νιώθω ότι θέλουν πιο πολύ να φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν το έπαθλο. Το έχουν πιο πολύ ανάγκη. Νιώθω επίσης ότι η Νατάσα το έχει πιο πολύ ανάγκη να μείνει μέσα, να δείξει πιο πολλά πράγματα. Εγώ δεν ήρθα να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Μόνο στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα αντίπαλο, μου έβγαινε μεγάλη φόρτιση. Και με την Μαντώ αν πήγαινα επειδή είναι γυναίκα και καλό παιδί, πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει σαν ομάδα, ότι πρέπει να στηρίξω την ομάδα.

Νιώθω ότι η Νατάσα το έχει περισσότερο ανάγκη. Tο γουστάρει πιο πολύ. Θέλει να το ζήσει. Η Νατάσα μου έλεγε να μη το κάνω και τώρα που το συζητήσαμε λίγο μου έλεγε 100 φορές αν είμαι σίγουρος. Θεωρώ ότι η Νατάσα έχει πράγματα να δώσει. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο. Μακάρι να βρεθεί σε μια ομάδα να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα. Έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση στη Νατάσα. Από την πρώτη εβδομάδα κατάλαβε κατευθείαν ποιος είμαι.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!