Nomads: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλάει για το νέο ριάλιτι επιβίωσης!

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όλα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής!

Για το Nomads, αλλά και γενικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Τηλεθεατής”.

[dfp_ads id=236982]

Είναι πρόκληση, μετά τα νούμερα και την επιτυχία του Survivor, η παρουσίαση του Nomads; Και πώς θα την αντιμετωπίσετε;

Το μόνο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι το ίδιο το project, το οποίο αποτελεί πρόκληση για όλους μας, όσον αφορά την υλοποίησή του. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα. Είναι μια τεράστια παραγωγή, που εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και την καθημερινή μάχη με τις αντιξοότητες έχει και στοιχεία documentary, αφού θα “ζήσουμε” την καθημερινότητα των ιθαγενών σε ένα τόσο μακρινό για εμάς μέρος. Θα είναι, πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον.

Πώς βλέπετε να διαμορφώνεται το τηλεοπτικό τοπίο τη σεζόν που ξεκινάει σύντομα;

Είναι μια περίοδος ανακατατάξεων στην τηλεόραση, συμβαίνει αυτό τακτικά. Αλλάζουν τα ζητούμενα του κοινού, αλλάζουν και τα προγράμματα και τα σχέδια των σταθμών. Εξάλλου αυτή είναι η δουλειά μας, να σφυγμομετρούμε την ανάγκη του θεατή για ψυχαγωγία και να του την προσφέρουμε. Πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά η σεζόν.

Τόσα χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας, σας επιτρέπουν να μας πείτε τι συστατικά χρειάζεται η συνταγή ενός επιτυχημένου προγράμματος…

Δεν υπάρχει συνταγή. Στις εκπομπές μαγειρικής επιβεβαίωσα, για άλλη μια φορά, πως τα πάντα είναι θέμα χημείας. Λίγο περισσότερο από το τάδε ή λίγο λιγότερο από το δείνα είναι ικανό να αλλάξει όλη τη γεύση, ακόμα και στην ίδια συνταγή. Συνεπώς, η ομάδα, το concept και η συγκυρία παίζουν ρόλο, αν με ρωτάς πιο συγκεκριμένα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος εκ των προτέρων τι είναι αυτό που θα ”υπογράψει” την επιτυχία. Εξάλλου, αν το ξέραμε θα την είχαμε πάντα δεδομένη, έτσι δεν είναι; Και αν συνέβαινε αυτό, δεν θα είχε και κανένα ενδιαφέρον η δουλειά μας.