Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης κέρδισε 10.000 ευρώ στο αγώνισμα!

Nomads

Κέρδισε στον τελικό τον Νίκο Αναδιώτη!

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επάθλου και τη στιγμή επικοινωνίας. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος κέρδισε 10.000 ευρώ και επίσης πήρε μαζί του τους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο, όπου έκαναν Scuba diving και φυσικά έφαγαν με την ψυχή τους.

[dfp_ads id=236982]

Το σημερινό αγώνισμα αποτελείτο από πέντε διαφορετικά παιχνίδια. Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έπρεπε οι παίκτες να μαζέψουν πόντους με βολές και στόχους που έπρεπε να πετύχουν.

Έπαιξαν και οι εφτά παίκτες ατομικά μέχρι το τέταρτο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι τρεις καλύτεροι έπαιξαν ξανά και οι δυο καλύτεροι αγωνίστηκαν στο πέμπτο παιχνίδι.

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Κρίκοι από σχοινιά

Στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους σχοινένιους κρίκους και να καταφέρουν να τους βάλουν στους πασσάλους που έχουν τους υψηλότερους πόντους. Για κάθε κρίκο που θα μπαίνει στον πάσσαλο, θα αντιστοιχούν οι πόντοι που θα αναγράφονται επάνω.

Κύλινδροι με πόντους

Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τις μπάλες μέσα στους κουβάδες. Στον κάθε κουβά αναγράφονται διάφοροι πόντοι και με κάθε τους επιτυχημένη βολή θα μαζεύουν τους αντίστοιχους πόντους.

Δίσκοι

Στο τρίτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους δίσκους και να καταφέρουν να τους βάλουν μέσα στα ειδικά κλουβιά. Στο κάθε κλουβί αναγράφονται και διαφορετικοί πόντοι.

Τραμπάλα

Στο τέταρτο παιχνίδι θα πρέπει να βάλουν το πόδι τους και να πατήσουν την τραμπάλα, ώστε να πετάξουν το σακί και να το προσγειώσουν μέσα στο μεγάλο στόχο. Σε κάθε ζώνη του στόχου αντιστοιχούν διάφοροι πόντοι. Όσο πιο κοντά στο κέντρο πέφτει το σακί τόσοι περισσότεροι θα είναι οι πόντοι που θα κερδίζουν οι παίκτες.

Παζλ

Στο τελευταίο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τις μπάλες μέχρι να γκρεμίσουν όλα τα κομμάτια του πάζλ κάτω από το τραπέζι. Εκείνος που θα το καταφέρει πρώτος θα είναι ο νικητής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!