Nomads: Ο Γιώργος Μαυρίδης χάρισε την ασυλία στη Φωτιά!

Nomads

Πανηγύρια στην πλευρά των διασήμων, στεναχώρια στους αθλητές!

Μεγάλη μάχη για την ασυλία της εβδομάδας στο Nomads έδωσαν οι δύο ομάδες. Γι’ ακόμα ένα παιχνίδι, οι Νομάδες της Φωτιάς κέρδισαν με μεγάλη διαφορά και συγκεκριμένα με σκορ 10-3.

[dfp_ads id=236982]

Οι αθλητές, πλέον, βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να επιλέξουν μέσω ψηφοφορίας ποιος θα είναι ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads…

Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξαν και οι δυο ομάδες ταυτόχρονα, με τους παίκτες να αγωνίζονται ένας εναντίον ενός. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να καταφέρουν να φτάσουν στο τέρμα, ισορροπώντας αβγά επάνω σε ένα ξύλο χωρίς να τους πέσουν κάτω. Ξεκινώντας έπρεπε να ισορροπήσουν περπατώντας πάνω στα ξύλα και στους κορμούς που βρήκαν μπροστά τους. Στη συνέχεια έπρεπε να σκαρφαλώσουν στο διάτρητο ξύλο και κατόπιν να περάσουν τα σιδερένια εμπόδια.

Αντέδρασε ο Πίντζης με την επιστροφή Ζαμπίδη! «Δεν χαρήκαμε όλοι»

Μετά πάτησαν στις ειδικές κούνιες για να προχωρήσουν παρακάτω και να περάσουν τις ξύλινες βάσεις. Αφού πέρασαν μέσα από το σιδερένιο κρίκο, έπρεπε να ξεπεράσουν τα επικλινή στηρίγματα πατώντας επάνω τους για να φτάσουν στο τέρμα. Εκείνος που θα κατάφερνε να τερματίσει πρώτος θα ήταν ο νικητής του γύρου. Στην περίπτωση που έπεφταν σε κάποιο από τα εμπόδια ή τους έπεφτε το αβγό που θα μετέφεραν, τότε έπρεπε να γυρίσουν στην αρχή του εμποδίου και να συνεχίσουν από εκεί, αφού πάρουν ένα νέο αβγό από τον ειδικό σταθμό ανεφοδιασμού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!