Nomads: Ο Γιώργος Κατσινόπουλος… ούτε είδε ούτε άκουσε για τη Δήμητρα Φραντζή

Γιώργος Κατσινόπουλος

Αρνείται τις ικανότητες της Αποστολίας Ζώη στα παιχνίδια, επιμένει στην άποψή του για τον Λευτέρη Παρασκευά.

Ο Γιώργος Κατσινόιπουλος, μετά την αποχώρησή του από το Nomads, βγήκε σε σύνδεση μέσω Skype στο Πρωινό. Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των συντελεστών της εκπομπής, ο ίδιος φάνηκε αρκετά συγκρατημένος και αόριστος στις απαντήσεις του για…

…την Αποστολία Ζώη

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τα αθλήματα και τα αγωνίσματα στα οποία έχουμε πάρει μέρος. Σε πάρα πολλά αγωνίσματα τα οποία απαιτούσαν ισορροπία, επιδεξιότητα και στόχο, η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή. Αν είχαμε να κάνουμε με αγωνίσματα όπως ο στίβος μάχης που ήθελε τρεις φορές να πας πάνω κάτω και να περάσεις κάποια εμπόδια, εκεί η Αποστολία δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε καμία περίπτωση. Οπότε έχει να κάνει με τα αγωνίσματα που έχουν επιλεχθεί.

…τον Λευτέρη Παρασκευά

[dfp_ads id=236982]

Δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω τις απόψεις μου από τη μία μέρα στην άλλη. Υπάρχουν χαρακτήρες και άτομα που θα ταιριάξω και κάποια που δεν θα ταιριάξω. Από εκεί και πέρα, να είναι καλά ο Λευτέρης. Ό,τι έγινε, έγινε, δεν με απασχολεί να το ψάξω παραπάνω.

…την Δήμητρα Φραντζή

Προς τη Δήμητρα υπάρχει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια και σεβασμός, είναι μια τρομερή αθλήτρια, μια πολεμίστρια. Με όλα τα παιδιά από τη μπλε ομάδα μπορούμε να συνεννοούμαστε με τα μάτια. Δεν ξέρω τι καταλάβατε. Επειδή τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα πρέπει να αναφερόταν στο παιχνίδι. Ήμουν ο αρχηγός της ομάδας των μπλε πάρα πολύ καιρό και συνεννοούμουν με όλα τα παιδιά με τα μάτια.