Nomads: Η Μαντώ Γαστεράτου αρνείται τα πάντα και «αδειάζει» τον Γιώργο Μαυρίδη!

Μαντώ Γαστεράτου

"Επιμένω και είμαι κάθετη σε αυτό ότι δεν το έχω πει ποτέ αυτό το πράγμα και ούτε θα το έκανα"!

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Μαντώ Γαστεράτου επισκέφθηκε το Πρωινό για να μας λύσει κάποιες απορίες που μας δημιουργήθηκαν στο Nomads. Από τις πρώτες ερωτήσεις που έθεσε η Φαίη Σκορδά στην καλεσμένη της ήταν και αυτή για την κόντρα της με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι του είπε πως υπήρξε συνεννόηση για να τον ψηφίσουν.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ξέρω γιατί χρησιμοποίησε αυτή τη φράση ο Γιώργος. Αν μου εκμυστηρευόταν ένας συμπαίκτης μου ποιον θα ψηφίσει δεν θα πήγαινα ποτέ να το πω σε κάποιον άλλον, για τον απλούστατο λόγο ότι εγώ αποφεύγω πάντα τις εντάσεις και ιδιαίτερα εκεί πέρα. Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για κανέναν, ποιος θα ψηφίσει τι, ποτέ μου δεν ρώτησα τι θα γίνει στις ψηφοφορίες.

Δεν το είπα και ρώτησα και τον Γιώργο «Τι είχες στο μυαλό σου»; Δεν είχα ρωτήσει ποτέ κανέναν τι σκόπευε να ρωτήσει. Ποτέ δεν έγινε αυτό. Από τη δική μου πλευρά ποτέ δεν συνεννοήθηκα με κάποιον για να ψηφίσω τον Γιώργο, είμαι κάθετη σε αυτό! Εγώ πριν τις ψηφοφορίες έφευγα, δεν ήθελα να επηρεάζομαι από κανέναν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το είπε αυτό το πράγμα.

Επιμένω και είμαι κάθετη σε αυτό ότι δεν το έχω πει ποτέ αυτό το πράγμα και ούτε θα το έκανα! Δεν ξέρω τι να κάνω για να με πιστέψει ο κόσμος. Αν γινόταν συνωμοσία δεν το ξέρω γιατί εγώ απείχα», κατέληξε η Μαντώ Γαστεράτου.