Nomads: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι!

Κώστας Αποστολάκης

Αποχωρεί από το Nomads ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Στα πλάνα που είδαμε στο Πρωινό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαβάζει στον Νίκο Παπαδόπουλο τη γνωμάτευση του γιατρού για το πόδι του. Ο τραυματισμός του έχει κοστίσει αγωνιστικά πολύ στον παίκτη και ο ίδιος έχει αντιληφθεί τη δυσαρέσκεια που υπάρχει γύρω από αυτό.

Ο τραυματισμός του στο χθεσινό επεισόδιο

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τα έδωσε όλα στο παιχνίδι του Nomads κόντρα στον Γιώργο Μαυρίδη και στο τέλος δεν άντεξε. Ο παίκτης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι γιατροί και οι άνθρωποι της παραγωγής. Ένα ασθενοφόρο, μάλιστα, κλήθηκε και ήρθε και παρέλαβε τον Νικόλα Παπαδόπουλο!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο!
Η αποκάλυψη για την αποχώρηση

Η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο παίκτης αποφασίζει στο αποψινό επεισόδιο του Nomads να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι. Εκείνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι αν οι λόγοι είναι καθαρά ιατρικοί ή αν έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία του παίκτη.

«Πληροφορίες λένε ότι έχουμε μια ακόμα οικειοθελή αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να τραυματίζεται ακόμα μια φορά, στο γόνατό του, στο ήδη πονεμένο πόδι. Μάλλον δεν είναι καλά και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον αποφασίζει να φύγει από το Nomads και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.» ανέφερε συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω αν αυτή η αποχώρηση έχει να κάνει καθαρά με ιατρικούς λόγους, δηλαδή αν είναι η γιατρός η οποία είπε «Νίκο πρέπει να φύγεις» ή επειδή αισθάνεται ότι τον αντιμετωπίζουν ως βάρος».

Ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος εξάλλου δήλωσε μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά τον τραυματισμό μου. Από τα πρώτα δείγματα του αγωνίσματος υποτροπίασε. Μετά τον τραυματισμό μου υπήρχαν κάποια παιδιά τα οποία ήρθαν πιο κοντά μου και κάποια λιγότερο κοντά. Η συμπεριφορά τους για να είμαι ειλικρινής, με πλήγωσε λιγάκι. Θεωρώ ότι το παιχνίδι στο πίσω μέρος του μυαλού του καθενός, ήταν από την αρχή ατομικό. Όσο προχωρά και εξελίσσεται όμως, αρχίζει να φαίνεται πιο έντονα το ότι «είμαι μονάδα» και θα πρέπει να παλέψω για τον εαυτό μου».