Nomads: Αυτοί είναι οι 6 + 1 celebrities που φεύγουν για Φιλιππίνες

Nomads

Πώς παίζεται το παιχνίδι; Ποιος θα μένει πού;

Μεγάλη ελληνική αποστολή 100 ατόμων θα αναχωρήσει πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου για τις Φιλιππίνες. Μαζί τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του Nomads, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις 2 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες του Nomads

[dfp_ads id=236982]

Οι 21 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες και θα τους δοθεί ένα χρώμα και ένα κωδικό όνομα ως χαρακτηριστικό της ομάδας τους. Στην πρώτη ομάδα, εκείνη των αναγνωρίσιμων, θα αγωνίζονται οι: Διονύσης Αλέρτας, Γιώργος Μαυρίδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαντώ Γαστεράτου, Όλγα Πηλιάκη, Νατάσα Καλογρίδη και ένας ακόμα παίκτης που παραμένει έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ζωής Δημητρίου στο Πρώτο Θέμα, επικρατέστερες για τη θέση είναι οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αποστολία Ζώη και Βασιλική Μιλλούση.

Η δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από παίκτες που έχουν σχέση με τα σπορ και η τρίτη είναι η ομάδα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Πώς παίζεται το Nomads

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα κοιμάται στη βίλα και θα κάνει ουσιαστικά διακοπές, ποια ομάδα θα μένει στο ψαροχώρι θα συνεργάζεται με τους ντόπιους και θα πρέπει να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό της και ποια άτυχη ομάδα θα βρεθεί στην παραλία, θα πρέπει να χτίσει το κατάλυμά της και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες.

Η ομάδα που κερδίζει δεν θα χάνει παίκτη. Οι δύο χαμένες ομάδες θα αναγκάζονται κάθε εβδομάδα να αποχωρίζονται έναν παίκτη τους και να αποδυναμώνονται. Οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση των χαμένων ομάδων θα αγωνίζονται μεταξύ τους ώστε να προκύψει ο τελικός παίκτης που θα αποχωρεί. Οι τελευταίες τέσσερις εβδομάδες θα είναι οι πιο σκληρές και θα κρίνουν τον τελικό νικητή του Nomads.