Νίκος Αναδιώτης: «Είναι δύσκολο να γίνουμε φίλοι με την Κωνσταντίνα»

«Δεν φαντάζομαι ότι μια παρουσιάστρια μπορεί να κινεί τα νήματα ενός ολόκληρου καναλιού»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο Νίκος Αναδιώτης που μίλησε μεταξύ άλλων για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Για να γίνεις φίλος, κι εγώ επειδή έχω τη φιλία σαν αξία στη ζωή μου πολύ ψηλά, θεωρώ ότι οι πολύ καλοί σου φίλοι ίσως να μη χωράνε στα δάχτυλα του ενός χεριού. Πρέπει να κάνεις παρέα με κάποιον για να είστε φίλοι. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε παρέα γιατί έχουμε άλλα ωράρια ο καθένας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείω το ενδεχόμενο, απλά στην παρούσα στιγμή και όπως φαίνεται ότι πορευόμαστε στις ζωές μας, είναι δύσκολο να γίνουμε φίλοι, κάνοντας εννοώ παρέα».

Όσον αφορά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε: «Δεν διαβάζω το καθετί που γράφεται γι' αυτήν, αν μου αναφέρεις κάτι θα σου πω αν είναι υπερβολικό ή όχι. Δεν φαντάζομαι ότι μπορεί μια παρουσιάστρια μιας εκπομπής να μπορεί κινεί τα νήματα ενός ολόκληρου καναλιού και μεγάλου καναλιού, όπως είναι ο Alpha. Τώρα το ότι είναι πολύ δουλευταρού και ότι θέλει όλα να τα γνωρίζει τα περί της εκπομπής, ισχύει αυτό, δεν είναι απαραίτητα κακό. Κακό είναι μόνο επειδή λόγω της μη μεγάλης της εμπειρίας ότι μπορεί να πάρει μια απόφαση λανθασμένη. Αλλά δεν θέλω ποτέ να πιστεύω μέσα μου, γιατί κι εγώ είμαι ένας εργαζόμενος του Alpha, ότι για το καθετί που συμβαίνει στο κανάλι αποφασίζει η ίδια. Θα με τρόμαζε και εμένα τον ίδιο αυτό το πράγμα».

https://www.youtube.com/embed/AsGX9Qx6N74