Ναταλία Γερμανού: «Τότε με πλήγωσε ο Λάκης Λαζόπουλος. Κάθε φορά που βλέπω το βίντεο…»

Ναταλία Γερμανού

"Του έστειλα ένα e-mail και του έγραφα: "Καλά...

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο ΡΙΚ και τη συζήτηση κατά πόσο η σάτιρα μπορεί να πληγώσει κάποιους ανθρώπους, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια εξομολόγηση:

[dfp_ads id=236982]

«Κάποια στιγμή ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον οποίο έχω μια καλή σχέση -δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε κάνει τόσο στενή παρέα για να θεωρώ τον εαυτό μου φίλη του-, ξέρω ότι τον πατέρα μου εκτιμούσε κατά κύριο λόγο, μου είχε κάνει μια πολύ σκληρή κριτική. Πολύ σκληρή κριτική, από αυτές που κάνεις άουτς όταν τις βλέπεις, στο Αλ Τσαντίρι. Ήμασταν στο ίδιο κανάλι τότε, την εποχή που κάναμε το TV Stars Παρουσιάστε. Ήταν το περιβόητο επεισόδιο με την κοπέλα που είχε παρουσιάσει στα αγγλικά και της είπε ο Ψινάκης τη φράση «του colour τα εννιάμερα». Εμείς όση ώρα έκανε η κοπέλα το νούμερό της γελούσαμε ακατάπαυστα και λέγαμε σαχλαμάρες. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πει κάτι που το ρεζουμέ του ήταν δεν κοιτάς τα χάλια σου αλλά κοροϊδεύεις την κοπέλα.

Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, εγώ πληγώθηκα πάρα πολύ και στεναχωρήθηκα. Του έστειλα ένα e-mail και του έγραφα: «Καλά, όλοι γελούσαμε, εμένα βρήκες να μαλώσεις»; Και μου είπε: «Ναι, από εσένα έχω την απαίτηση να μην το κάνεις». Και το βούλωσα. Από τότε, κάθε φορά που το βλέπω το βιντεάκι αυτό, όσο αστείο κι αν είναι για την εποχή του, δεν κατάφερα να ξαναγελάσω. Το πήρα το μήνυμα που ήθελε να μου περάσει μέσω της σάτιράς του. Η σάτιρα μερικές φορές θέλει και κάτι να μας περάσει».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…