Ναταλία Γερμανού: «Καρφιά» για Αγόρου και Θωμά! Τι ειπώθηκε για το Survivor;

Ναταλία Γερμανού

«Σε άλλο παιχνίδι θα τον είχαν στείλει πακέτο στην Αθήνα...»

Ένα απόσπασμα στο συνολικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» ήταν αφορμή για να καταπιαστεί ξανά η Ναταλία Γερμανού με τον «αγαπημένο» της παίκτη Νικόλα Αγόρου. Η παρουσιάστρια που ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στον παίκτη των Μαχητών του Survivor μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, αυτή τη φορά σχολίασε τον τρόπο που αντιδρά ο Νικόλας Αγόρου όταν βρίσκεται κοντά σε κάμερες και όταν δεν βρίσκεται, κάνοντας αναπαράσταση!

[dfp_ads id=236982]

«Ο Ντάνος το έκανε επειδή το πίστευε. Και τις 10 φορές που του έχω μιλήσει στο τηλέφωνο του βγαίνει αβίαστα να μου πει «η Παναγιά μαζί σου, να είσαι καλά», δεν το προσπαθεί. Ο Αγόρου το έχει μελετήσει. Έχει βάλει στο DVD το Survivor 1.

Εμψυχωτής της ομάδας και μάνατζερ ράγκμπι 2018 είναι ο Νίκος Θωμάς, ο κινηματογραφιστής που ο μόνος λόγος που πήγε στον Άγιο Δομίνικο είναι για να κάνει διακοπές και να παραλαμβάνει τον παίκτη που έχει παίξει. Δεν παίζει ποτέ. Είναι τραυματίας ένα μήνα τώρα που είναι το Survivor στον αέρα. Σε άλλο παιχνίδι θα τον είχαν στείλει πακέτο στην Αθήνα, αλλά όχι! Ο Νίκος Θωμάς είναι εκεί. Αν είναι έτσι πάω κι εγώ στο Survivor, αρκεί να μη με βάζετε να παίζω. Θα είμαι στην ομάδα υποδοχής, στο σκάμα. Μόλις τελειώνει το αγώνισμα θα περιμένω τον παίκτη.

Πώς σχολιάστηκε το Survivor 2; Δείτε όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!