Νάνσυ Παραδεισανού σε Γιάννη Πουλόπουλο: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα»

Νάνσυ Παραδεισανού

"Μπορώ να καταλάβω ποιος δουλεύει και ποιος όχι" επέμεινε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα όπου και η Νάνσυ Παραδεισανού κλήθηκε να απαντήσει στα αιχμηρά σχόλια του Γιάννη Πουλόπουλου για την παρουσίαση και δη την προσπάθεια στο μουσικό σόου του Alpha.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Παραδεισανού σημείωσε χαρακτηριστικά «τι να πω εγώ; Δεν μπορώ να απαντάω! Λυπάμαι! Αν περιμένετε από εμένα απαντήσεις, δεν θα τις έχετε. Λυπάμαι πάρα πολύ. Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ αλλά θα κάτσω να εξηγήσω πόσες πρόβες κάνω και τι δεν κάνω; Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

«Πιστεύω ότι το Σάββατο η εμφάνιση θα έχει πολύ κούνημα. Είπαν ότι δείχνω το φόρεμα μου; Θα δείξω πολύ φόρεμα αυτή τη φορά. Δεν ξέρω ακόμα τι θα βάλω, αλλά θα δείξω τρελό φόρεμα» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος επέμενει στην προσωπική του άποψη. «Εγώ μουσικός δεν είμαι, είμαι όμως ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ. Κάνω τρεις δουλειές και μπορώ να καταλάβω ποιος δουλεύει και ποιος όχι. Επειδή με τη Νάνσυ έχω συνεργαστεί και την ξέρω, όπως έλεγα και πέρυσι στον φίλο μου Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι δεν δούλευε, το ίδιο βλέπω και για τη Νάνσυ».

«Μπορώ εγώ με μια λέξη να το κλείσω! Εσύ μίλησες για ρούχο και για κίνηση, εγώ μίλησα για φωνή. Λοιπόν, σαν φωνή είναι παλτό και τελειώσαμε. Παλτό, παλτό, παλτό» υπογράμμισε, επίσης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος,