Νανά Παλαιτσάκη για Φαίη Σκορδά: «Από πρωταγωνίστρια πήρε το δεύτερο ρόλο και κινδυνεύει να …»

«Ένα γαϊτανάκι συγκυριών με οδήγησε να παραιτηθώ από...»

Στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Μπέζα μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη για την πορεία της στη δημοσιογραφία αλλά και το ζευγάρι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει στην τηλεόραση;

Πολλά. Έχει «γεράσει» και επιμένει να πλασάρεται σαν γεροντο-μπεμπέκα»! Ξέρεις πολλές φορές βλέποντας εκπομπές νομίζω ότι η «έμπνευση» έχει… πτωχεύσει όπως και η χώρα.

Πώς πήρες την απόφαση να γίνεις δημοσιογράφος;

Δεν την πήρα! Καθηγήτρια στο Πολεμικό Ναυτικό ήμουν όταν συγκρούστηκα «μετωπικά» με την τύχη. Ένα γαϊτανάκι συγκυριών με οδήγησε να παραιτηθώ από την πανεπιτημιακή καριέρα και ν'ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία.

Από την παρουσίαση δελτίου ειδήσεων… στο πάνελ της Σκορδά! Πώς το έκανες αυτό;

Εγώ αγόρι μου πριν από το ALTER είχα αναλάβει διεύθυνση παραγωγής  και αρχισυνταξία δελτίων και ενημερωτικών εκπομπών στον ΣΚΑΪ. Δούλευα ατελείωτες ώρες. Βιολογικά δεν άντεχα. Πήγα στην εκπομπή της Φαίης γιατί εμπιστεύτηκα τη Ζήνα Κουτσελίνη, που τότε είχε αναλάβει τη διεύθυνση Ψυχαγωγικού του ALTER. Με είχε εντυπωσιάσει το πάθος της να μετατρέψει τη Φαίη Σκορδά σε πρωταγωνίστρια. Πίστεψα ότι θα ήταν κάτι πιο ξεκούραστο για μένα, δεν είχα την πολυτέλεια να σταματήσω να έργάζομαι. «Χορηγό» στη ζωή μου δεν είχα ποτέ. Το επέλεξα και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Εγώ πάντα ένιωθα επαγγελματίας. με τον ίδιο τρόπο που θα έκανα μια συνέντευξη για το CNN θα την έκανα και για την εκπομπή της Φαίης…

Θα μου κρίνεις μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα;
Πες μου για τη Φαίη Σκορδά…

Από πρωταγωνίστρια πήρε το δεύτερο ρόλο και κινδυνεύει να … κερδίσει τον τρίτο! Η Φαίη τον πρώτο χρόνο που βγήκε στο MEGA δίπλα στον σύζυγο της δημιουργήθηκε μια «κατάσταση» από τους δυο τους για το τηλεοπτικό κοινό που πέτυχε και για εμένα ήταν τεράστειο λάθος του Μεγάλου Καναλιού που τους έχασε. Πιστεύω ότι η Φαίη, πιθανόν εξαιτίας και της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αναγκάστηκε να «πάει πίσω» επαγγελματικά κρίνοντας νομίζω, ότι αν δεν κάνει κάτι ξεχωριστά από τον Γιώργο θα «καθηλωθεί»/ Δεν είναι καθόλου κακό, αν αυτό είναι η προσωπική της επαγγελματική επιλογή.

Γιώργος Λιάγκας;

Λαϊκίζει υπερβολικά και δεν το αντέχω. Όμως έχω διαπιστεώσει ότι όταν αποχωρίζεται την «καφρίλα» κάνει πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη: H δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο

Το πακέτο της Παλαιτσάκη στον σωτήρα της!