Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ναταλία είναι σαν την μελισσούλα, πάει στο λουλουδάκι ρουφάει το νέκταρ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να προσβάλω τον Μάνο αλλά...»

Τις φήμες του χωρισμού της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου σχολίασαν με τον δικό του τρόπο καθένας από τους παρουσιαστές του «Όλα Παίζουν». Κάποιοι με καυστικά λόγια για τον Μάνο Ιωάννου και άλλοι για την Ναταλία.

Κατερίνα Καινούργιου:«Κρίμα μεν αλλά να σου πω τι πιστεύω; Τον βαρέθηκε η Ναταλία τον Μάνο. Η Ναταλία είναι η Ναταλία. Η Ναταλία μας. Δηλαδή συγγνώμη δεν έχω κάτι με το παιδί, είναι ηθοποιός, καλό παιδί. Αλλά θέλω την Ναταλία με κάποιον άλλον. Να είναι λίγο πιο μεγάλος, λίγο πιο ώριμος. Έναν άνθρωπο που να μπορεί να σταθεί δίπλα της, θεωρώ ότι ο Μάνος είναι πολύ παιδάκι για την Ναταλία.»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ναταλία τα τελευταία χρόνια από ότι έχουμε δει από τις «κινήσεις» της, από την προσωπική της ζωή με αυτούς που «τα φτιάχνει» δεν είναι γυναίκα που ψάχνει να παντρευτεί και να κάνει παιδί, το έχει δηλώσει. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που δεν έχεις σκοπό να είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, στα δύο χρόνια περνά η φλόγα και το πάθος.

Γιώργος Λιανός: «Η Ναταλία θέλει έναν άντρα να τον θαυμάζει»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να προσβάλω τον Μάνο αλλά μου άρεσε με την Ναταλία πάρα πολύ ο Νινιός. Την έβλεπα δίπλα του και ταίριαζαν ωραία. «Έδεναν». Με έναν τέτοιο την θέλω.»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ναταλία είναι σαν την μελισσούλα, πάει στο λουλουδάκι ρουφάει το νέκταρ. Καλά κάνει παιδιά, δεν το καταλαβαίνω γιατί είναι κακό αυτό.»

//www.youtube.com/embed/io2SfevS-G4