Μουτσινάς κατά Αμβρόσιου και Κρανιδιώτη: «Ένας με γένια και ράσο και ένας με άσπρο πουκάμισο»!

Τι είπε για τον θάνατο της μητέρας του;

Οι απερίγραπτες δηλώσεις Αμβρόσιου και Φαήλου Κρανιδιώτη για τους ομοφυλόφιλους και τον Κώστα Φαλελάκη έφτασαν στο τραπέζι του «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ». Ο Νίκος Μουτσινάς, που πριν από μερικούς μήνες έχασε την μητέρα του, πήρε τον λόγο και έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση:

«Πολύ ωραία κοινωνία, πολύ ωραίοι εκπρόσωποι, ο Αμβρόσιος υπέροχος κηρύττει τον λόγο του Θεού. Ανάλογα με τη θέση που έχεις πρέπει λίγο να προσέχεις. Είναι πολύ προσωπική του άποψη, έχουμε ακούσει κατά καιρούς τι γίνεται σε εκκλησίες και παρόλα αυτά ο κόσμος κλείνει τα αφτιά του και πηγαίνει στην εκκλησία. Είναι σαν να απομακρύνει τον κόσμο.
Αυτό είναι μια μορφή -χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον κ. Κρανιδιώτη- αμορφωσιάς, έλλειψη παιδείας και μόρφωσης. Όλοι έχουμε χάσει στο κοντινό μας περιβάλλον ανθρώπους. Δεν γίνεται τη στιγμή που σου συμβαίνει αυτό να αντιμετωπίζεις όλη αυτή τη διαδικασία. Το έζησα εγώ με τη μητέρα μου, που ήταν η μητέρα μου, με χαρτιά κλπ… που ήμουν ο γιος της και πέρασα ολόκληρη διαδικασία. Και ξαφνικά να βγαίνει κάποιος, ένας με γένια και ράσο και ένας με ωραίο άσπρο πουκάμισο και να κάνουν αυτό το χιούμορ και το κήρυγμα, νομίζω είναι λάθος το timing».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, από την πλευρά του, ανέφερε για τον Αμβρόσιο: «Υποκινεί βία. Αυτά τα πράγματα δεν είναι αστεία. Ακρότητες που σε άλλες θρησκείες τις καταδικάζουμε. Σκεφτείτε το παιδάκι 10 χρονών που βλέπει στην τηλεόραση τον Μητροπολίτη να λέει «φτύστε τους ομοφυλόφιλους»!».

https://www.youtube.com/embed/PSpq3VQdN8w