Μιμή Ντενίση σε Σωτήρη Πολύζο: «Μην απαντήσεις! Μη σε παρασύρει ο Λιάγκας»

Δείτε ποια ήταν η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Μιμή Ντενίση.

Με καλεσμένη τη Μιμή Ντενίση έκλεισε σήμερα το Πρωινό. Η ηθοποιός στην κουβέντα που είχαν ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Τάκη Ζαχαράτο και οι παρουσιαστές της είχαν μια μικρή έκπληξη… ο Σωτήρης Πολύζος βγήκε σε λινκ αποκαλύπτοντας πολλά για τη σχέση που έχουν πλέον οι πρώην σύζυγοι…

«Σωτήρη, εδώ η Μιμή μας είπε ότι είστε οικογένεια, είναι σαφές αυτό, και σε προσωπικό επίπεδο πέραν της σχέσης με τη Μαριτίνα. Τι είναι για σένα η Μιμή και πως θα έβλεπες την εξέλιξη να ξαναείστε κανονικά μαζί;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Σωτήρη Πολύζο.

«Μην απαντήσεις! Μην απαντήσεις! Μη σε παρασύρει ο Λιάγκας» φώναξε τότε η Μιμή Ντενίση προσπαθώντας να αποτρέψει την κουβέντα…

«Η Μιμή με συγκίνησε με αυτά που είπε, γιατί έτσι τα νιώθω κι εγώ. Είμαστε οικογένεια. Η σχέση μας ξεκινάει είκοσι χρόνια πριν. Το διαζύγιο στην περίπτωσή μας, διέσωσε, δεν κατέστρεψε τη σχέση. Έγινε με έναν τρόπο που η σχέση δεν πέρασε στην μιζέρια, τη δυστυχία, τη φθορά να μη θες να βλέπεις τον άλλον» απάντησε ο δημοσιογράφος.

Για το αν είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό, ο Σωτήρης Πολύζος απάντησε: «Κοίτα η αγάπη, δεν είναι διακόπτης που κλείνει ή ανοίγει. Προφανώς και παραμένει διακρώς ανοιχτή η σχέση αγάπης που έχουμε με τη Μιμή» ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός κάποια στιγμή να ξαναπαντρευτούν λέγοντας «τίποτα δεν αποκλείεται».