Μία: Δείτε το ξεχωριστό τρέιλερ για τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 13:00 – 16:00 «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα εκπομπή «Μία». Πριν από λίγες μέρες η Τατιάνα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έκανε το γύρισμα για το τρέιλερ της εκπομπής της.

Ένα hot «spot» με τη… Μία!

Το δελτίο τύπου του STAR αναφέρει χαρακτηριστικά:

Εντάξει, θα πούμε την αλήθεια, δεν το γυρίσαμε… με τη μία. Το τρέιλερ της Τατιάνας είχε τα πάντα –όπως η εκπομπή, που ετοιμάζει!

Φώτα έσβηναν, κουδούνια δεν χτυπούσαν, χέρια… εξαφανίζονταν, τα λόγια τα χάσαμε μια-δυο φορές, ε μας έπιασαν και νευρικά γέλια, πολύ θέλει για να γυρίσουμε ένα τρέιλερ 30 δευτερολέπτων σε τρεις ώρες;

Για να μην απορείτε, όταν το δείτε, όχι, το σπίτι που μας φιλοξένησε για το γύρισμα δεν είναι της Τατιάνας. Όμως, όλοι το ζηλέψαμε και θέλαμε να το κάνουμε δικό μας, αφού εκτός από την τέλεια τοποθεσία του, δημιουργούσε… μία αίσθηση ζεστασιάς. Α, είπαμε τη μαγική πρόταση, προδοθήκαμε, αλλά μιας και το αρχίσαμε, ας το ολοκληρώσουμε. Ε ναι, αυτό θέλαμε: Να πάρουν οι τηλεθεατές… μία εικόνα για το τι θα γίνει φέτος.

Και μία λεπτομέρεια: Στο τρέιλερ, η Τατιάνα δέχεται ερωτήσεις, δεν κάνει ερωτήσεις! Για να δει μια φορά κι εκείνη την απέναντι μεριά!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμα:

Μία: H Τατιάνα Στεφανίδου μιλά για τη νέα της εκπομπή στο STAR