Μελίνα Ασλανίδου: «Δεν πάνε να λένε ότι έχω γεννηθεί και το 1821!»

Η απάντηση του Γεωργαντά στη συνέντευξη της coach του Voice.

Με αφορμή τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει με τον νεαρό σύντροφο της ο Θέμης Γεωργαντάς είχε ψάξει την ηλικία της τραγουδίστριας στο Google. με αφορμή αυτό, ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε την Μελίνα Ασλανίδου σχετικά με την ηλικία της στη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό OK!

Ο Θέμης Γεωργαντάς ψάχνοντας την ηλικία σου στο Ίντερνετ στη διάρκεια του Πρωινού είπε ότι είσαι 44 χρονών, κάτι που, όπως εξήγησε αργότερα, δεν ισχύει, αλλά έχειο γραφτεί εκ παραδρομής. Γιατί δεν επιδίωξες να το διορθώσεις;
Δεν ξέρω καν πως γίνεται αυτό που λες, αλλά ούτε και με νοιάζει. Δεν πάνε να λένε ότι έχω γεννηθεί και το 1821 (γελάει)

Θα έλεγες ποτέ την ηλικία σου σε μία συνέντευξη;
Η Τάνια Τσανακλίδου κάποτε μου είπε «Όταν θα πεις την ηλικία σου δημοσίως θα απελευθερωθείς». Δεν νιώθω ότι έχω λόγο να κρύψω την ηλικία μου.

Πόσο χρονών είσαι;
Εσύ πόσο με κάνεις;

Γύρω στα 36-37.
Όταν με βλέπει κανείς από κοντά, μου λέει ότι μοιάζω 25 χρονών. Από την εικόνα που έχουν για εμένα από την τηλεόραση με κάνουν 35αρα. Αν παρατηρήσει κανένας την ενέργεια που διαθέτω θα νομίζει ότι είμαι 20. Η ηλικία λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας αριθμός. Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει μέσα του ένα δικό του χρόνο. Χαίρομαι που μου είπες ότι μοιάζω 36 χρονών κι αυτό θα κρατήσω.

Έπεσα μέσα;
Έπεσες κοντά.

https://www.youtube.com/embed/lNLyekFwVVE
Σχολιάζοντας τη συνέντευξη στο Πρωινό ο Θέμης Γεωργαντάς απάντησε πως η ηλικία της αναγραφόταν λάθος:
«Είναι μικρή, είναι λίγο πιο μικρή από τον Ρέμο. Ήταν λάθος. Με πήρε μετά η κοπέλα και μου λέει λάθος έχουν βάλει»