Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 2018!

τηλεθέαση

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor έρχεται γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.

Οι 24 παίκτες έχουν ήδη προσγειωθεί στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη. Οι πρώτες μέρες στο Survivor 2018 είναι ίσως οι δυσκολότερες για τους περισσότερους αλλά σύντομα προσαρμόζονται στη νέα τους καθημερινότητα. Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά την Κυριακή στις 9 το βράδυ. Λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 19.00 οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους 24 παίκτες, που πήραν το εισιτήριο ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Εδώ Survivor».

Ο παρουσιαστής του “Survivor” Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. Oι δύο ομάδες μας συστήνονται και οι αναμετρήσεις ξεκινούν.

Survivor 2018

Οι 12 «Διάσημοι»: Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος, ,Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Ξένια –REC, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Αλέξανδρος Παρθένης,   Μαρία Σαμαρίνου, Γιάννης Τσίλης, Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου.

[dfp_ads id=236982]

Οι 12 «Μαχητές»: Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης, Βιργινία Δικαιούλια, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μελίνα Μεταξά, Μαρίνα Πήχου, Ντάρια Τουρόβνικ, Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από Κυριακή έως και Τετάρτη στις 21.00.