Με τα μισά λεφτά θα λέει φέτος «Στην υγειά μας» – Πώς σχολιάζει ο ίδιος το πολυσυζητημένο κόστος της εκπομπής του

Ακόμα: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν;

Ο ίδιος μίλησε για την εκπομπή του στη ΝΕΤ, η οποία τελικά θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά. Με πολύ λιγότερα χρήματα όμως. Σχεδόν τα μισά όπως είπε. Όσο για τον δικό του μισθό; «Ας μην το συζητάμε…» σχολίασε.

Και μιας και η κουβέντα πήγε στο οικονομικό, η Ναταλία Γερμανού, τον ρώτησε για όλα όσα είχαν ακουστεί για τα χρήματα που έπαιρνε ο ίδιος αλλά και για το πόσο ακριβή παραγωγή ήταν το «Στην υγειά μας».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν, απάντησε:
«Και πριν μας κόψουν -γιατί μας έχουν κόψει πάρα πολλά χρήματα απ’ την εκπομπή- η εκπομπή ήταν μακράν η φθηνότερη εκπομπή του είδους της. Έκανε τα μισά χρήματα ακριβώς, από ό,τι έκαναν αντίστοιχες εκπομπές… Ό,τι έκανε η εκπομπή, το έβγαλαν κάποιοι ανόητοι ότι τα παίρνω εγώ. Διάφορες βλακείες τέτοιες».

Εξηγώντας γιατί θεωρεί το «Στην υγειά μας» τη φθηνότερη εκπομπή στο είδος της, είπε:
«Τρεις ώρες ζωντανό πρόγραμμα, το να κοστίζουν -σου λέω τα τότε χρήματα – 60 χιλιάδες, ήταν τίποτα. Γιατί με τρεις ώρες, αν είχες βάλει τρία σήριαλ, θα κόστιζαν γύρω στις 250 χιλιάδες και με αβέβαιο το αποτέλεσμα».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να κρατήσει την εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, παρά το ότι, τη ζητούσαν ιδιωτικά κανάλια με πολύ περισσότερα χρήματα:

«Μπορούσα να την πάω την εκπομπή σε οποιοδήποτε κανάλι ήθελα. Μου έλεγαν όλοι, φέρε την εκπομπή εδώ και ό,τι θέλεις! Δεν το έκανα… Εδώ ξεκίνησα, εδώ θα μείνω, στο κρατικό κανάλι, το υπερασπίζομαι, το βλέπει η ομογένεια… Κάποια στιγμή τους το είπα και στην ΕΡΤ. Μου έλεγαν, άντε θα την πάμε και φέτος. Τους έλεγα: Να σου πω, δε μου κάνει χάρη! Όπου θέλω την πάω την εκπομπή! Χάρη σου κάνω, δε μου κάνεις!»

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν ξεκινούν την άλλη Δευτέρα και όπως δήλωσε ο ίδιος, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι οι τρεις πρώτοι καλεσμένοι…

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι «με Λαζόπουλο και Ρώπα!

Δεν θα ξαναπιεί …στην υγειά μας ο Σπύρος Παπαδόπουλος – «Παγώνει» η εκπομπή της ΝΕΤ!

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αν είχα έναν τρόπο να ζήσω, θα σταματούσα την τηλεόραση»

Παπαδόπουλος: Κάνω delivery τους καλεσμένους επειδή δεν έχουμε λεφτά για ταξί