Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η τέταρτη θέση στο YFSF μπορεί να αμφισβητήσει την αξία μου;»

Ματθίλδη Μαγγίρα

Όσα είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην Τατιάνα Στεφανίδου για το YFSF!

Η ηθοποιός μετά το τέλος του YFSF στο οποίο έδειξε για ακόμα μια φορά την ικανότητα της στις μιμήσεις αλλά και το τραγούδι και λίγο πριν την έναρξη των καλοκαιρινών της εμφανίσεων με τους συμπαίκτες της από το show, βρέθηκε στην Tatiana Live. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την τέταρτη θέση που πήρε στο show, αλλά και τι μπορεί να «φταίει»…

«Η τέταρτη θέση μπορεί να αμφισβητήσει την αξία μου; Δεν μπορεί. Αυτός που ξέρει τι αξίζει, το ξέρει τι αξίζει. Ούτε η πρώτη, ούτε η τέταρτη θα σου πει ότι αξίζεις.

Που να ξέρω γιατί τέταρτη θέση; Ο κόσμος ψήφισε, έτσι ήθελε, καλά έκανε. Αφού αυτό επέλεξε ο κόσμος, σεβαστό. Δεν ξέρω με τι είχε να κάνει… Μπορεί να τους έβγαλε συγκίνηση ο Ξυλούρης, η Τσανακλίδου, o Michael μπορεί να μη τους έβγαλε συγκίνηση. Δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει στην ψυχολογία του κόσμου, αλλά εμένα δεν με ενδιέφερε. Εγώ ήθελα να κάνω αυτό στο τέλος, να προσφέρω ένα θέαμα. Έλιωσα στις πρόβες εκείνη την εβδομάδα για να το βγάλω όλο αυτό. Την φωνή του δεν την έβγαλα, πέρα από τα χαμηλά, είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το ήξερα. Δεν με ενδιέφερε όμως. Με ενδιέφερε να προσφέρω κάτι ωραίο. Ένα ωραίο θέαμα, να δυσκολευτώ κι άλλο. Όσο πιο πολύ δυσκολεύομαι και υπερβαίνω τον εαυτό μου, πιάνω το στόχο μου. Η κάθε μου παράσταση για εμένα ήταν έτσι. Στο παιχνίδι μπήκα χωρίς να σκέφτομαι αν θα κερδίσω ή δεν θα κερδίσω.