Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είναι θέμα χρόνου να φύγουν οι «υπερεκτιμημένοι» από την τηλεόραση»

«Οι αντοχές του κόσμου όλο και μικραίνουν...»

Η ταλαντούχα Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της στη Φανή Πλατσατουρα και το περιοδικό Like μιλά για την τηλεόραση, αλλά και τα πρόσωπα που την πλήγωσαν…

Έχεις δηλώσει στο παρελθόν πως η τηλεόραση σε χτύπησε πολύ. Έδωσες εσύ κάποιες λαβές;

Έκανα αυτή τη δήλωση, εννοώντας ότι έναν καλλιτέχνη, όταν αναφέρεται η τηλεόραση σε αυτόν για μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν καθημερινά, τον «καίει», υπερεκθέτοντας τον. Έτυχε για ένα χρονικό διάστημα να απασχολούν οι εμφανίσεις μου στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», οι δυο συνεχόμενες παρουσιάσεις Eurovision, το Dancing with the stars. Όλα αυτά είναι μεγάλη υπερέκθεση και σε συνάρτηση με τις πολλές κουτσομπολίστικες εκπομπές που αναπαρήγαγαν η μία την άλλη εκείνη την περίοδο, δεν θέλει και πολύ να σε «κάψουν», χωρίς να το θες και ίσως χωρίς να το θέλουν κι εκείνοι.

Πληγώθηκες από τηλεοπτικές συμπεριφορές;

Αυτό που μπορεί να με πληγώνει είναι η διαστρέβλωση του χαρακτήρα μου και της πραγματικότητας μου από την τηλεόραση. Ή οι αναλήθειες που ειπώθηκαν από δημοσιογράφους, απλά επειδή «κάποιος τους είπε κάτι», χωρίς στην ουσία να μπουν στη διαδικασία να γνωρίσουν το πραγματικό κίνητρο αυτού του κάποιου. μέσα από αυτό, όμως έπεσαν πολλές μάσκες και ανακάλυψα ότι δήθεν «φίλοι μου» διέρρεαν αναληθείς πληροφορίες για προσωπικό του όφελος. Τότε με πόνεσε, τώρα «καθάρισα» οριστικά μάζί τους, γιατί δεν υπάρχουν πια αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μου.

Ποιο θεωρείς το πιο υπερτιμημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλέορασης;

Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για την τηλεόραση, γιατί δεν βλέπω. Δεν ήμουν ποτέ τηλεόρασάκιας κι ας έκανα τηλεόραση. Υπήρχαν πολλά υπερεκτιμημένα πρόσωπα στην τηλεόραση και υπάρχουν ακόμη. Το τηλεοπτικό κοινό, όμως, όλο και ελαττώνεται, οι αντοχές του κόσμου όλο και μικραίνουν με όλα αυτά που συμβαίνουν. Οπότε, είναι καθαρά θέμα χρόνου να φύγουν οι «υπερεκτιμημένοι» από την τηλεόραση.