Μαστορέματα: Τι θα δούμε σήμερα

Μαστορέματα

Στις 17:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Μαστορέματα με τον  διαμορφωτή χώρων Ηλία Καραντωνίου και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό Εύα Θεοτοκάτου την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 17:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Λατρεύετε τις DIY κατασκευές; Ψάχνετε έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο; Σηκώστε τα μανίκια, βάλτε τα γάντια σας και ελάτε να μαστορέψουμε παρέα!

Ο Ηλίας Καραντωνίου δείχνει πώς κατασκευάζεται μία παπουτσοθήκη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει και ως κάθισμα,  αλλά και πώς δημιουργείται ένας μοναδικός μαυροπίνακας σε τοίχο, ο οποίος θα έχει τη μορφή ημερολογίου, ώστε με μια κιμωλία να γράφονται οι δουλειές και τα ραντεβού. Ακόμη, ο Ηλίας Καραντωνίου μεταμορφώνει το μεταλλικό πλέγμα προστασίας από έναν παλιό, χαλασμένο ανεμιστήρα σε ένα φοβερό φωτιστικό οροφής.

Η Εύα Θεοτοκάτου δείχνει τρόπους να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, αλλά και πώς να προστατεύσετε τα μεταλλικά κάγκελα στο εξωτερικό του σπιτιού σας από τις καιρικές συνθήκες. Ακόμη, συναντά την Ελίνα Δέτση, η οποία με την τεχνική του φελτ δημιουργεί ζωάκια-μινιατούρες τόσο αληθοφανή που  προκαλούν να τα χαϊδέψεις.