MasterChef: Επιστρέφουν οι παίκτες που αποχώρησαν!

MasterChef

Βγαίνουν μαχαίρια στο MasterChef! Ποιον παίκτη δεν θέλουν στο παιχνίδι;

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Μπορεί κάποιοι να χάρηκαν πολύ με την αποχώρηση κάποιον παικτών από τον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef ή κάποιοι να στεναχωρήθηκαν πολύ με άλλους, όμως να που θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιους από αυτούς, να τους βαθμολογήσουν και να τους βάλουν ξανά στο παιχνίδι!

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο χθεσινό masterclass του MasterChef οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως πρόκειται να γίνουν οι ίδιοι κριτές στην επόμενη δοκιμασία.

[dfp_ads id=236982]

Στο τρέιλερ του MasterChef βλέπουμε ξανά στην κουζίνα τον Βασίλη Χατζόπουλο, τη Μάγκυ Ταμπακάκη, τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, τον Κωνσταντίνο Σεφερίδη, τη Γωγώ Κωστάκη, τη Νικολέτα Ταβουλάρη και τον Μάριο Βραχάτη να παίρνουν θέσεις στους πάγκους έτοιμοι για δράση.

«Ξενέρωσα που είδα και την Μάγκυ» αναφέρει ο Χρήστος Γλωσσίδης.

«Το μόνο που μας εκνευρίζει αυτή τη στιγμή και μας στεναχωρεί, είναι ότι ξαναβλέπουμε την Μάγκυ», λέει ο Δημήτρης Τσίκιλης, παίρνοντας ανοιχτά θέση εναντίον της.

Εκείνους που δεν είδαμε στο τρέιλερ όμως να διαγωνίζονται ξανά για μια θέση στο MasterChef ήταν ο Σελίμ Σελτσούκ, η Νικολέτα Γασπαράτου, η Χριστίνα Αργυρούδη, η Μάγια Τζουμούτια, ο Κωνσταντίνος Βάχος και η Χριστίνα Σπυράκου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το MasterChef!