MasterChef: Έδιωξαν την παίκτρια χωρίς δεύτερη σκέψη! «Κάναμε ένα λάθος και το διορθώσαμε σήμερα»

MasterChef

Σκληρή κριτική από τους κριτές στην Χριστίνα Σπυράκου! Τους σέρβιρε ωμό χοιρινό και δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Κώστας Σεφερίδης, Χριστίνα Σπυράκου και Χριστίνα Αργυρούδη ήταν οι τρεις υποψήφιοι για την πρώτη αποχώρηση του MasterChef. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι, ωστόσο, μόνο δύο θα γυρνούσαν πίσω στο σπίτι.

[dfp_ads id=236982]

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν με τα αγαπημένα τους υλικά, τα οποία είχαν δηλώσει πριν τις οντισιόν και η αλήθεια είναι ότι τα πιάτα τους δεν ήταν τα καλύτερα.

Ένα μεγάλο λάθος, όμως, κόστισε στην Χριστίνα Σπυράκου. Η παίκτρια δήλωσε με σιγουριά πως ο κιμάς ήταν μοσχαρίσιος, αλλά οι κριτές «ανακάλυψαν» ότι ήταν χοιρινός. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μπιφτέκι ήταν ωμό, κάτι που άφησε άφωνους τους κριτές.

Η Χριστίνα Σπυράκου ήταν αυτή που αποχώρησε, ωστόσο, ο τρόπος που άφησε την ποδιά και έφυγε, δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά. «Ακόμα και ο τρόπος που άφησε την ποδιά νομίζω ότι δείχνει ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει, δεν το ήθελε και νομίζω ότι κάναμε ένα λάθος το οποίο το διορθώσαμε σήμερα», σχολίασε ο γνωστός σεφ.

«Στεναχωριέμαι που αποχώρησα από το MasterChef. Σημασία έχει ότι κατάφερα και έφτασα μέχρι εδώ», δήλωσε η Χριστίνα Σπυράκου.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην αποχώρηση της Χριστίνας Σπυράκου…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής