MasterChef: Δύο ομάδες και δύο καλεσμένοι έκπληξη!

MasterChef

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής θα αναδείξει τον κορυφαίο Έλληνα MasterChef.

Το πάθος και το ταλέντο των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική είναι τα στοιχεία, που θα ξεχωρίζουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε (Τετάρτη 24/5 στις 21:00) στο 16ο Επεισόδιο του MasterChef

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef χωρίζονται σε δύο ομάδες. Μαγειρεύουν με θέα τη θάλασσα σε μια άκρως καλοκαιρινή δοκιμασία. Ποια τακτική θα ακολουθήσουν οι 2 ομάδες για να εντυπωσιάσουν 2 καλεσμένους έκπληξη; Τους καταξιωμένους εστιάτορες Βασίλη Ακρίβο και Σέργιο Δουράμπεη.

Ο χρόνος πιέζει, κάποια πιάτα δεν θα προλάβουν ποτέ να ετοιμαστούν. Κάποιοι είναι χαρούμενοι και κάποιοι φοβούνται πως δεν τα κατάφεραν. Η υπομονή τους εξαντλείται στο άκουσμα της ετυμηγορίας.

[dfp_ads id=236982]

Τρεις κορυφαίοι σεφ, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις και τις τεχνικές των διαγωνιζόμενων. Οι τρεις κριτές σε ρόλο μέντορα, δεν αξιολογούν μόνο αλλά κατευθύνουν και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους, που ξεπερνούν τα όριά τους σε ατομικές και ομαδικές δοκιμασίες.

Η ταχύτητα, η συνέπεια και η δημιουργικότητα των παικτών θα κρίνουν την πορεία τους στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Το MasterChef είναι γεμάτο ένταση, ανταγωνισμό, δημιουργία, έμπνευση και συγκίνηση. Το πιο MasterChef από τα MasterChef βρίσκεται στο Star!

Η μάχη για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef, με έπαθλο 50.000 ευρώ, συνεχίζεται, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 21:00 και MasterClass κάθε Κυριακή στις 18:30.