Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Απάντησε για την ρατσιστική ανάρτηση του στο Facebook για τους μετανάστες

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ευχόταν «ψόφο» στους «λαθρομετανάστες»...

Μια προκλητική, ακροδεξιά ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor από την Κύπρο είχε προκαλέσει χαμό στα social media πριν από μερικούς μήνες είχε έρθει στο φως.

Ο Μάριος Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία για πρώτη φορά να απαντήσει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ίδιος παραδέχτηκε στη συνέντευξη του πως δεν αρνείται πως είχε κάνει αυτή την ανάρτηση, ωστόσο από τότε ο ίδιος έχει αλλάξει.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει το 2011
[dfp_ads id=236982]

«Μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας ήταν κάτι που το είδα γιατί πρέπει να παίχτηκε αρκετά. Θα σου απαντήσω σε αυτό για να το ξεκαθαρίσω γιατί είναι πάρα πολύ λεπτό το θέμα. Η ανάρτηση αυτή ήταν το 2010-11, δηλαδή πριν 6-7 χρόνια. Δεν θυμάμαι για τι ακριβώς το είχα γράψει. Είχε γίνει μια ιστορία νομίζω με μια οικογένεια που όταν την έμαθα με στεναχώρησε πραγματικά πάρα πολύ. Και πάνω στο θυμό ίσως και στην ένταση να έγραψα αυτό το πράγμα. Το οποίο πραγματικά είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος σίγουρα μεγαλώνοντας, πράγματα τα οποία πιστεύαμε ή γράψαμε ή είπαμε, που έχω πει και άλλα και μπορεί να μην είναι στο συγκεκριμένα θέμα, αλλά έχουν αλλάξει στην πορεία για μένα σαν Μάριο.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Ο λόγος που ψηφίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ότι…»

Αυτό είναι ένα κομμάτι τόσο πολύ ευαίσθητο, το οποίο ο Μάριος το έχει αλλάξει στην πορεία της ζωής του και είμαι πολύ χαρούμενος που το άλλαξα γιατί σίγουρα δεν παίζουμε ποτέ με τον πόνο των ανθρώπων. Είναι κάτι το οποίο έγραψα. Ψέματα και ιστορίες δε λέω. Είμαι κάτι που μεγαλώνοντας το έμαθα και είμαι πολύ περήφανος που άλλαξα την άποψη μου για αυτό το θέμα.» εξήγησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!