Μαρίνος Βυθούλκας: Η απάντηση του στην Ελένη Μενεγάκη για το ρεπορτάζ με το σπίτι Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

Ελένη Μενεγάκη

Ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας ήταν εκείνος που παρουσίασε τις πληροφορίες του στην εκπομπή της Καινούργιου σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη...

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της την Παρασκευή για τις φήμες που θέλουν να αγοράζει το σπίτι που έμεναν κάποτε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε άγρια για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού: «Είναι ντροπή! Αισθάνομαι απαίσια»!

Το θέμα προέκυψε μέσα από την πληροφορία που μετέδωσε στον αέρα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στο «Αποκαλυπτικά» για το τι έχει συμβεί:

[dfp_ads id=236982]

«Εγώ θα σας πω το εξής προς αποκατάσταση της αλήθειας. Εγώ ουδέποτε δεν είπα ότι το σπίτι αγοράστηκε από την Ελένη Μενεγάκη. Εγώ ουδέποτε είπα ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την Ελένη Μενεγάκη μέσα στο σπίτι. Εγώ αυτό που είπα ήταν το εξής: ότι το προηγούμενο Σάββατο 12 του μηνός στις 12:30 εθεάθη η Ελένη Μενεγάκη να βγαίνει από την είσοδο του Πέτρου Κωστόπουλου μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, έναν άλλο κύριο, να μπαίνουν σε δυο διαφορετικά τζιπ και να φεύγουν σε δυο αντίθετες κατευθύνσεις. Ουδέποτε είπα ότι αγοράστηκε το συγκεκριμένο σπίτι από την Ελένη. Ούτε ότι η Ελένη είναι μέσα ούτε ότι η Ελένη έχει φωτογραφίες.

Είμαι 17 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Ουδέποτε θα έλεγα κάτι το οποίο δεν το είχα διασταυρώσει. Το συγκεκριμένα ρεπορτάζ εγώ το έδωσα στον αέρα Τετάρτη πρωί. Εμένα μου κάνει εντύπωση πως η κυρία Μενεγάκη, ενώ σίγουρα θα το ήξερε και Τετάρτη και Πέμπτη, βγήκε την Παρασκευή να το πει. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν μεσίτη. Εμένα η πληροφορία μου ήρθε από κάπου αλλού. Εγώ έδωσα μια εικόνα, δεν έδωσα καμιά πληροφορία ότι η Ελένη αγόρασε κανένα σπίτι» διευκρίνισε ο Μαρίνος Βυθούλκας.