Μαρία Μπεκατώρου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1!

Μαρία Μπεκατώρου

Αυτό είναι το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου από τη νέα σεζόν θα μας καλησπερίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με ένα νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης! Κάποιοι θα χάσουν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και λίγοι θα καταφέρουν να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους!

O ΑΝΤ1 παρουσιάζει για τη νέα σεζόν ένα ολοκαίνουριο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με τίτλο, Still Standing, που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18.00, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το επιτυχημένο game show, με προβολή σε 20 χώρες, έρχεται για να γεμίσει τα απογεύματά μας, με δυνατές στιγμές και να φρεσκάρει τις γνώσεις μας.

Πώς παίζεται;

Ένας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000€ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο νέο τηλεπαιχνίδι, το στοιχείο της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση, θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό».

Η διαδικασία; O βασικός διαγωνιζόμενος ξεκινά στο κεντρικό «ρινγκ» του studio, περικυκλωμένος από 10 αντίπαλους παίκτες, τους οποίους καλείται να αντιμετωπίσει σε 10 γρήγορους και συναρπαστικούς γύρους με ερωτήσεις γνώσεων. Καθώς αδειάζει η κλεψύδρα, ο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθεί να είναι ο τελευταίος «επιζών», αφού εάν τελειώσει ο χρόνος και δεν έχει πει τη σωστή απάντηση, χάνει το χρηματικό ποσό που του αντιστοιχεί και «εξαφανίζεται» από το παιχνίδι, στην κυριολεξία. Μία «καταπακτή» ανοίγει αστραπιαία στο σημείο που στέκεται και πέφτει μέσα.

Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν, σε δέκα ταχύτατες μονομαχίες γνώσεων και να επικρατήσουν των 10 αντιπάλων, με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

Still Standing: Mία μοναδική δοκιμασία γνώσεων, αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας ….καθώς οι 10 συμμετέχοντες γνωρίζουν πως, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ανοίξει το έδαφος στο πλατό και να τους «καταπιεί»!

Πρεμιέρα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 18.00, στον ΑΝΤ1!