Μαρία Κορινθίου: «Έγινα έξω φρενών! Υπάρχει μια θρασυδειλία…»

Μαρία Κορινθίου

«Δεν δέχομαι ο άλλος να μιλά με ασέβεια στο πρόσωπο μου».

Ο πόλεμος των δηλώσεων συνεχίζεται. Η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στο Πρωινό δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα σχόλια που έχουν γίνει εις βάρος της με αφορμή το τελευταίο της τολμηρό εξώφυλλο.

«Όλη είμαι photoshop. Δεν είμαι αυτή που βλέπετε. Είναι όλα ψεύτικα επάνω μου. Έγινα έξω φρενών. Έχουμε μπερδέψει τη γνώμη μας με την κριτική και τη δημοκρατία, γιατί εκεί «πατάμε». Όταν έχει την ελευθερία λόγου, όταν έχει την τηλεοπτική δύναμη και το βήμα να πει 5 πράγματα στην τηλεόραση, εκεί κρίνεται και ένας άνθρωπος για το ποιόν του, τον χαρακτήρα του. Με πείραξαν πάρα πολύ τα σχόλια. Εκνευρίστηκα. Βεβαίως στεναχωρήθηκα από κάποια άτομα που με γνωρίζουν 15 χρόνια και ξέρουν πάρα πολύ καλά ποια είναι η Μαρία και ποια όχι. Επειδή μιλάμε συγκεκριμένα εδώ, η Φαίη κάποια στιγμή «πέταγε»: «Μα η Μαρία κάνει εκείνο, κάνει το άλλο, κάνει παραστάσεις…». Το «έσκαβαν», το έδιωχναν, σαφέστατα για να βγει μια άλλη εικόνα προς τα έξω δική μου.

[dfp_ads id=236982]

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα την ξαναέκανα τη φωτογράφιση. Και έχω κάνει κι άλλες, δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν δέχομαι ο άλλος να μιλά με ασέβεια στο πρόσωπο μου. Επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο; Και; Ίσα – ίσα, θα μιλήσω. Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου, θα δείξω κι εγώ τον εκνευρισμό μου, όπως δείχνουν όλοι οι υπόλοιποι που εκνευρίζονται που με βλέπουν σε μία τέτοια φωτογράφιση.

Υπάρχει μια λεγόμενη θρασυδειλία ταυτόχρονα. Είμαστε σε ένα πάνελ, λέμε τη γνώμη μας, απευθυνόμαστε στο κοινό, αλλά και σε εμένα την ίδια που δεν είμαι εκεί πέρα, αλλά μετά τα μαζεύουμε, μετά τα αλλάζουμε, μετά άμα περάσω δίπλα λένε: «Α! τι γίνεται;», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.