Μαρία Κορινθίου: Απίθανη αποκάλυψη για τον χάκερ

Μαρία Κορινθίου

Διαπραγματεύτηκαν μαζί του για να πάρουν πίσω τους λογαριασμούς στα social media.

Ένας ένας οι λογαριασμοί που είχε η Μαρία Κορινθίου στα social media άρχισαν να περνούν στα χέρια ενός χάκερ. Όταν ειδοποιήθηκε η ηθοποιός για το τι συνέβαινε, πρόλαβε να «σώσει» μόνο το facebook και τα email της. Για όλα τα υπόλοιπα, λοιπόν, ανέλαβε δράση ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος πήρε μέρος σε μια ασυνήθιστη διαπραγμάτευση.

[dfp_ads id=236982]

«Με πήρε τηλέφωνο η Κατερίνα Τσάβαλου και μου λέει «Μαρία σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό». Μπήκα μέσα και είδα μηνύματα στα email, facebook, snapchat, twitter, instagram, όλα… Έσπασαν προφανώς τους κωδικούς, άλλαξαν email οπότε εγώ δεν μπορούσα να μπω μέσα. Το μόνο που πρόλαβα ήταν το facebook και τα δύο email που συνδέονται με όλα αυτά, αλλά όταν πρόλαβα το facebook μετά δεν πρόλαβα όλα τα υπόλοιπα.

Τον βρήκαμε. Μια μέρα με αυτό ασχολούμασταν -ο Γιάννης δηλαδή γιατί εγώ είχα θέατρο και μέσα στην υπόγα δεν έπιανε και τίποτα. Τον βρήκαμε, ζήταγε λεφτά και εντάξει… Ο Γιάννης τον έπιασε στο φιλότιμο, στο μπούρου μπούρου και μας τα έδωσε. Ήμουν και τυχερή δηλαδή», διηγήθηκε η Μαρία Κορινθίου στην Ελένη Μενεγάκη.