Μαρία Ιωαννίδου για Μαρία Κορινθίου: «Λίγο να το μαζέψει! Η Μάρθα ήταν σέξι, εδώ ήταν…»

Μαρία Ιωαννίδου

«Αυτά κάνουν ζημιές».

Με αφορμή τα σχόλια για την εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στην σκηνή της θεατρικής παράστασης Γοργόνες και μάγκες με το αποκαλυπτικό φόρεμα που σχολιάστηκε, η Μαρία Ιωαννίδου κατέθεσε τη δική της άποψη, αλλά και τις δικές της συμβουλές βάσει της εμπειρίας της.

«Η εμφάνιση της Μαρίας Ιωαννίδου λίγο με σοκάρισε. Η Μάρθα ήταν σέξι, εδώ ήταν γυμνό. Κι επειδή το Μαράκι είναι «μπόμπα» δείχνει πολύ. Νομίζω ότι καλύτερα που το κάλυψε. Κι επειδή έχει κάνει στο παρελθόν το Μαράκι διάφορες τέτοιες εμφανίσεις, νομίζω ότι της κάνει κακό στην υποκριτική της δυνατότητα. Ίσως στη χορεύτρια το περιμένουμε, ενώ στην ηθοποιό είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω ποιος το έκανε όλο αυτό, η ενδυματολόγος της είπε «καν’το», η Μαρία προφανώς δεν έφερε καμία αντίρρηση γιατί δεν θεωρεί το γυμνό πρόστυχο. Αυτά κάνουν ζημιές.

[dfp_ads id=236982]

Ο κόσμος με είχε σαν εικόνα σαν… το σώμα και δεν έβλεπαν πάρα μέσα τι συμβαίνει. Πόσα άλλα πράγματα μπορώ να κάνω εκτός από τη χαζή με την τσίχλα. Αυτό λοιπόν τώρα παρεμπιπτόντως συμβαίνει τώρα με τη Μαρία και στεναχωριέμαι και το έχουμε κουβεντιάσει με το Μαράκι γιατί πιστεύω ότι η Μαρία είναι πολύ ταλαντούχα. Το μουντζουρώνει όμως έτσι. Λίγο να το μαζέψει. Γιατί μένουν μοιραία όλοι σε αυτό και δεν κοιτάνε πόσο ταλέντο έχει η Μαρία, γίνεται ενός είδους οφθαμόλουτρου», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.