Μανούσος Μανουσάκης: Γδύθηκα ο ίδιος για να πείσω τον Απόστολο Γκλέτσο να κάνει μια ερωτική σκηνή

Τι λέει για το γεγονός πως ο Απόστολος Γκλέτσος αφοσιώθηκε στην πολιτική;

Ο Μανούσος Μανουσάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Όλα Καλά μίλησε για περιπτώσεις που σε «βγάζουν από τα ρούχα σου» και θυμήθηκε μία περίπτωση που αυτό συνέβη κυριολεκτικά στα γυρίσματα της σειράς που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές, τους «Ψίθυρους καρδιάς».

«Πάντα θυμώνεις πάντα βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου, πάντα γίνονται όλα στην εντέλεια και βγαίνεις και κυριολεκτικά από τα ρούχα σου πολλές φορές. Εννοώ, να ας πούμε σε μια περίπτωση που είμασταν στη σειρά τους «Ψίθυρους καρδιάς» με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Απόστολο Γκλέτσο, ήταν μια σκηνή ερωτική στην Πάρνηθα χειμώνα. Ο Αποστόλης λέει «εγώ δε γδύνομαι» για να τον πέισω να γδυθεί, γδύθηκα εγώ.»

«Πάντα ήταν πολιτικοποιημένος ο Απόστολος, πάντα πίστευε σε κάτι, πάντα είχε αξίες, αλλά ότι θα πολιτευόταν ο ίδιος και θα πολιτευόταν και με τέτοια επιτυχία, γιατί το να πολιτευτείς, πολύ πολιτεύονται, αλλά ότι θα το έκανε με τέτοια επιτυχία και με τέτοια ειλικρινή αφοσίωση, γιατί περι ειλικρινούς αφοσιώσεως πρόκειται, έχει εγκαταλείψει τα πάντα για αυτό το ρόλο που επέλεξε για τον εαυτό του, δεν το περίμενα.»