Μακρή για Γεωργιάδη: «Με το που με βλέπει, αρχίζει και βρίζει…»

«Δεν έχει κανένα πολιτικό επιχείρημα και το μόνο που κάνει είναι να...».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τελευταία της κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Με το που με βλέπει ο Άδωνις αρχίζει και βρίζει, δεν ξέρω γιατί. Του ανάβουν τα λαμπάκια. Εγώ πάντως το διασκεδάζω, μ’ αρέσει πολύ αυτό, είναι διασκεδαστικό. Γιατί δεν έχει κανένα πολιτικό επιχείρημα και το μόνο που έχει είναι να επιτίθεται σεξιστικά, χυδαία και ρατσιστικά σε μια γυναίκα πολιτικό. Δεν έχει επιχειρήματα να απαντήσει. Ενημερώθηκα από δημοσιογράφους ότι έπαιρνε παπαράτσι για να πάνε να τους τραβήξουν τάχα από μακρυά. Κάλεσε ότι θα πάει να κάνει γιόγκα. Ήμουν στην επιτροπή και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είναι από πίσω ακριβώς. Ήθελε ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ τον λόγο ως εκπρόσωπος κόμματος, εγώ δεν τον έδωσα γιατί είπα ότι στις επιτροπές δεν υπάρχουν εκπρόσωποι κομμάτων, υπάρχουν βουλευτές. Και επέμεναν να μου πουν βάση ποιου άρθρου του κανονισμού της Βουλής παραβιάζουν τη διαδικασία.

Έγινε ένα θέμα τον Αθανασίου ως προεδρεύων της επιτροπής και πετάχτηκε ο Γεωργιάδης και είπε “τι ασχολείστε εσείς μ’ αυτήν”, να γελάει μαζί με την Κεφαλογιάννη που είναι φίλοι και βρίσκονται σε κοινή συνισταμένη. Χασκογελάγανε με έναν χυδαίο τρόπο και εγώ λυπάμαι για την κ. Κεφαλογιάννη γιατί είναι γυναίκα και δεν την τιμά. Με έναν απαξιωτικό και χυδαίο τρόπο. Και μετά γύρισε στον πρόεδρο και λέει “αφού δεν καταλαβαίνει το κοριτσάκι, μιλήστε της στα γιαπωνέζικα” και εκεί γύρισα και του είπα “εσύ πήγαινε να κάνεις γιόγκα με την σύζυγό σου”. Δεν το ξεκίνησα εγώ, έπρεπε να απαντήσω. Δεν του απάντησα χυδαία, του απάντησα όπως έπρεπε».