«Μακάρι να ήμουν bisexual, αλλά δυστυχώς δεν είμαι»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

«Ασχολούμαι 10 χρόνια με το θέατρο, τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια ζούσα με 200 ευρώ το μήνα.»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ξεκίνησε το θέατρο επειδή θα είχε γυναίκες, αλλά στη συνέχεια κόλλησε με αυτό.

«Μια φίλη μου στη Θεσσαλονίκη ίδρυσε τη θεατρική ομάδα του Πολυτεχνείου και μου λέει θέλεις να έρθεις να δεις τι κάνουμε εκεί;. Λέω τέλεια, θα έχει γυναίκες. Πήγαμε με έναν φίλο μου που έχουμε ακόμα μια ομάδα μαζί, και με το που μπήκαμε κολλήσαμε και λέμε τώρα ποιες γυναίκες…», αναφέρει ο ηθοποιός σε συνέντευξη του Στη Φωλιά των Κου Κου, όπου σχολιάζει παράλληλα και τις πρόσφατες δηλώσεις του γύρω από τη σεξουαλικότητα…

[dfp_ads id=236982]

«Θα έλεγα για τον εαυτό μου και για όλους τους ανθρώπους μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε bisexual, να είχαμε δηλαδή αυτή την ελευθερία μέσα μας του να μας αρέσει ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Δηλαδή να μην περιοριζόμαστε. Δυστυχώς, επειδή είναι η φύση μας τέτοια, κάποιοι άνθρωποι είναι, κάποιοι δεν είναι. Δυστυχώς εγώ δεν είμαι, αλλά μακάρι να ήμουν. Θα ήταν ωραία δηλαδή να μπορώ να ερωτευτώ έναν άνθρωπο και να μη με νοιάζει τι είναι. Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Πώς αντέδρασε στις ερωτήσεις για τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη;

Ο ίδιος δεν έχει αυτοκίνητο, έχει στόχο να πάρει μία μηχανή, αλλά προς το παρόν κυκλοφορεί με ποδήλατο. «Ασχολούμαι 10 χρόνια με το θέατρο, τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια ζούσα με 200 ευρώ το μήνα.»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ!