«Το Lucky Room ήταν από τα χειρότερα προγράμματα φέτος! Υπερεκτιμημένη η παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό»

Γιώργος Λιάγκας

"Δεν θεωρώ ότι ο Τανιμανίδης κάνει κάτι σπουδαίο. O Ρουβάς δεν μου άρεσε καθόλου στο Survivor"!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη κάθισε στον καναπέ του Happy Day και έκανε έναν απολογισμό για την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στο στόχαστρο της γνωστής τηλεκριτικού.

Σάκης Τανιμανίδης – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δεν θεωρώ ότι κάνει κάτι σπουδαίο, είναι διεκπεραιωτικός ο ρόλος του. Αν ο Τανιμανίδης έχει ταλέντο δεν μπορώ να το καταλάβω από το Survivor. Απλά βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια τους ίδιους ανθρώπους. Σκεφτείτε πόσα χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζει εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. 

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης δεν μου άρεσε στο Survivor, ήταν λίγο αμήχανο αυτό που βγήκε. Έλεγες τώρα… θα γίνει κάτι, δε μπορεί να μείνει έτσι! Φέτος δεν υπάρχει πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που να μην είναι ο Ρουβάς. Είναι star, είναι καταπληκτικός, είναι όμορφος, αλλά φτάνει!

Γιώργος Καπουτζίδης

Μου άρεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παρουσίαση. Ο άνθρωπος φάνηκε ότι είναι επαγγελματίας και ταλαντούχος.

Γιώργος Λιάγκας

[dfp_ads id=236982]

Το επαγγελματικό κομμάτι του Γιώργου Λιάγκα σίγουρα δεν ήταν καλό φέτος. Διαψεύστηκαν όλοι όσοι έλεγαν ότι φεύγοντας ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό, η εκπομπή θα βουλιάξει. Αυτό δε συνέβη, άρα μάλλον ήταν υπερεκτιμημένη η δυναμική του στην πρωινή ζώνη. Θεωρώ ότι δεν ήταν ιδιαίτερα καλός ούτε στο talent show, ούτε στο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν μου άρεσε καθόλου. Το θεωρώ από τα χειρότερα προγράμματα που έχουμε δει φέτος. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει μια χρονιά, η οποία να μην είναι τόσο καλή. Συμβαίνει σε όλους μας. Δεν μπορούμε να κρεμάμε τους ανθρώπους ή να τους καταργούμε. Συμβαίνουν πολλά γύρω γύρω για τα οποία δεν ευθυνόμαστε εμείς. Καμιά φορά είναι και η διάθεση του κόσμου, το κόνσεπτ που μπορεί να μη σου ταιριάξει και να το έχεις φανταστεί λίγο διαφορετικά. Από εκεί και πέρα χρειάζεται ψυχραιμία. Συζητάς με το κανάλι για την επόμενη χρονιά. Δεν θέλω να τον ξαναδώ σε πρωινή εκπομπή και δεν θεωρώ καυστικό αυτό που έκανε.