Λάκης Γαβαλάς: «Δεν χρειαζόταν να περάσω τέτοια τιμωρία και βία από το ελληνικό κράτος»

Λάκης Γαβαλάς

"Δεν ήξερα ότι θα έρθει η κρίση και θα μας πετάξουν στα βράχια" παραδέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάρρευση από την οποία και ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα από το ελληνικό κράτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η χώρα με έχει τιμωρήσει πολλαπλά. Δηλαδή δεν είναι ένα ή δύο τα συμβάντα, είναι πάρα πολλά. Από την άλλη πλευρά έχω την υπεραγάπη του κόσμου, όχι λόγω της φυλακής που άντεξα και αυτό βεβαίως ήταν το αποκορύφωμα. Από πριν με αγαπούσαν γιατί ήμουν σταθερός. Έβαζα θέσεις εργασίας συνέχεια, έφτιαχνα πολύ ωραία κτίρια και μαγαζιά, συμμετείχα μες στον κόσμο».

«Δεν χρειαζόταν να τύχω τέτοιας τιμωρίας, τέτοιας βία και bullying από το ίδιο μου το κράτος γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι αυτό που είμαι. Μπορούν να το εξερευνήσουν όλοι, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει η κρίση και θα μας πετάξουν στα βράχια. Εγώ κάλπαζα, είχα επιτυχία, όλοι με σέβονταν, μου έδιναν τα πράγματα τους και με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι δικό τους που ευτυχώς μέχρι και σήμερα με βλέπουν» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.