Κώστας Αποστολάκης: «Η Τσιμτσιλή δεν έφταιγε, απλά το τσίτωσε παραπάνω…»

«Όταν αρχίσει και γίνεται χυδαίο το πράγμα, εγώ εκεί πρέπει να το σταματήσω...»

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με το καλημέρα!» της Χριστίνας Λαμπίρη όπου αναφέρθηκε στο on air περιστατικό στο «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά και στο πως ο χαρακτήρας του του έχει δημιουργήσει προβλήματα…

«Η Σταματίνα δεν έφταιγε σε τίποτα, μια εκπομπή έκανε, απλά το τσίτωσε λίγο παραπάνω και δεν χρειαζόταν. Λειτουργώ ακαριαία, μιλάω καλά και τακ… και μετά δεν μαζεύεται… Το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Το έχω πληρώσει στη δουλειά μου, έχω πιάσει από το λαιμό σκηνοθέτες, έχω “σκοτωθεί” με ανθρώπους, έχω κλείσει πόρτες στην ζωή μου την προσωπική. Δεν ανέχομαι την αδικία. Ας πούμε όταν έρχομαι εδώ στην εκπομπή και με ζορίζεις και εσύ πληρώνεσαι από αυτό, ενώ εγώ έχω πληρώσει και διόδια και την βενζίνη μου για να έρθω και ήρθα και τσάμπα, αυτό μπορεί να με εξοργίσει και να με κάνει τούμπανο.

Όταν αρχίσει και γίνεται χυδαίο το πράγμα, εγώ εκεί πρέπει να το σταματήσω, γιατί περιφρουρώ και τη ζωή μου και τη ζωή του άλλου και περιφρουρώ και την εκπομπή σου στην τελική ρε φίλε, την οποία θες να την κάνεις χειρότερη από ότι είναι!»

https://www.youtube.com/embed/x6iRqyGNCPo