Κορυφαία Ολυμπιονίκης πολύ κοντά στο… Survivor 2!

Survivor

Πιθανή συμμετοχή της στο παιχνίδι θα κάνει μεγάλη αίσθηση, καθώς είναι πολύ αγαπητή σε όλους τους Έλληνες!

Ο νέος κύκλος του Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

[dfp_ads id=236982]

Μετά τις χιλιάδες αιτήσεις του κόσμου για συμμετοχή στο παιχνίδι, που ξεπέρασαν τις 70.000, τα στελέχη έχουν αρχίσει να κάνουν το πρώτο «ξεκαθάρισμα», αλλά και να ρίχνουν στο τραπέζι ονόματα για την ομάδα των διασήμων. Στόχος είναι να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση σε δημοφιλείς αθλητές που διαθέτουν και σωματικές ικανότητες και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ως προσωπικότητες, αφού αυτή τη φορά θέλουν οι παίκτες να είναι έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, οι ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Aννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια και Ολυμπιονίκης στους αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το καλοκαίρι του 2016, πέρασε το κατώφλι του ΣΚΑΪ και συναντήθηκε με τη διευθύντρια προγράμματος του καναλιού, έχοντας στο πλευρό της το φύλακα άγγελό της και πατέρα της Τάσο Κορακάκη. Η συνομιλία τους διήρκεσε για αρκετή ώρα, με το 21χρονο χρυσό κορίτσι από τη Δράμα να φαίνεται ότι σκέφτεται ιδιαίτερα την πρόταση που της έγινε.

Άννα Κορακάκη

Αν και ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία, η Άννα δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με τους οποίους συζήτησε, αποδεικνύοντάς το με μία ακόμα της κίνηση. Το προσεχές διάστημα θα κάνει γκεστ εμφάνιση στο σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο», εντυπωσιάζοντας τους φανατικούς οπαδούς της. Να σημειωθεί ότι σπάνια αποδέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος