Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Νομίζω και φοβάμαι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι…»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Σάκη Τανιμανίδη;

Καλεσμένος στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν εκείνοι βρέθηκαν καλεσμένοι στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μαντάμ Σουσού» και εξέφρασε την άποψη του για όλο αυτό που συνέβη με τον νικητή του Survivor. Επέλεξε τον Σάκη Τανιμανίδη ως αγαπημένο του παρουσιαστή και ο Γιώργος Λιάγκας του έθεσε το δίπτυχο Σάκης Τανιμανίδης vs Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γιώργος Αγγελόπουλος
[dfp_ads id=236982]

«Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον άνθρωπο. Είμαστε προσκεκλημένοι τις προάλλες στην πρεμιέρα του Μαντάμ Σουσού και τον είδα τον Ντάνο τελείως έξω από τα νερά του γιατί οι κάμερες είχαν σταματήσει να ασχολούνται μαζί του. Προς θεού, ο άνθρωπος δεν παραπονέθηκε. Δηλαδή, δεν προσπαθώ να του καταλογίσω κάποια κακή συμπεριφορά. Ευγενέστατος, ευπρεπέστατος. Αλλά εκεί που έχεις συνηθίσει να γκρεμίζουν τα τείχη για σένα, να σε υποδέχονται με φωτοβολίδες τα καΐκια και δεν ξέρω, να σου στέλνουν εσώρουχα οι νεαρές κυρίες, όταν πηγαίνεις κάπου και δεν γίνεται χαμός με τα φλας,  τότε νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι τη ματαιότητα όλου αυτού του πράγματος. Και ίσως και να είναι σε μια πολύ καλή φάση για να του πω αυτό το πράγμα γιατί από την 5 Ιουλίου διανύω μια περίοδο πολλών και πάρα πολύ χρήσιμων μαθημάτων.

Δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται να κάνει πράγματα στη showbiz. Νομίζω και φοβάμαι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ασχοληθήκαμε υπέρμετρα έντονα για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα και οι οποίοι μετά θα απορριφθούν.

Σάκης Τανιμανίδης

«Ο Τανιμανίδης είναι θεός ως παρουσιαστής. Ειδικά το τηλεπαιχνίδι της ζούγκλας, το τηλεπαιχνίδι της Καραϊβικής που ρωτούσε «πόσα ml είναι αυτό το ποτήρι» ήταν καταπληκτικό. Νομίζω ότι ο Σάκης είναι περισσότερο στα νερά του σε αυτό του είδους το πρόγραμμα. Ο Αρναούτογλου είναι ένας ψημένος παρουσιαστής. Το έκανε πρώτος αλλά το έκανε άλλη εποχή. Δεν έχει καμία σχέση η Ελλάδα του τότε με την Ελλάδα του σήμερα. Ήμασταν αθώοι και κακομαθημένοι και έχουμε φτάσει ένοχοι και ενδεείς».