Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απαντά για το αν έχει τηλεοπτικά σχέδια;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το προηγούμενο διάστημα ήταν στα υποψήφια ονόματα των celebrities του Nomads.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει κλείσει κάποια τηλεοπτική δουλειά, ωστόσο ασχολείται το τελευταίο διάστημα με τη σχολή της, βάζοντας ως στόχο να πάρει το πτυχίο της.

«Θα ήθελα η επόμενη φωτογράφιση να είναι η ορκωμοσία μου. Να δώσω και λίγη χαρά στους γονείς μου. Η τηλεόραση δεν έχει προλάβει να μου λείψει. Έχω κάνει τόσα πράγματα ήδη. Την αγαπώ πάρα πολύ, αλλά ήδη αυτή τη στιγμή κάνω τόσα πράγματα που μου αρέσουν, που τα ήθελα» είπε η παρουσιάστρια.

[dfp_ads id=236982]

Το όνομα της ήταν ανάμεσα σε εκείνα των υποψηφίων του Nomads, ωστόσο το ριάλιτι ξεκινά κι εκείνη δεν βρίσκεται σε αυτό. Θα την δούμε τελικά κάπου στην τηλεόραση φέτος;

«Θα ήθελα να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενη και ευτυχισμένη. Από τη στιγμή που τώρα κάνω αυτό, έχω δώσει όλη μου την ενέργεια σε αυτό. Εάν κάτι προκύψει τον επόμενο μήνα, τον επόμενο χρόνο, το επόμενο διάστημα, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Νομίζω σε όλους μας γίνονται πολλές προτάσεις. Το αν θα πούμε το ναι ή όχι είναι άλλη ιστορία. Με τιμά πολύ το να μου γίνονται κάποιες προτάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα που έλειπα με ενημέρωσαν οι φίλοι μου ότι γράφτηκε ότι είχα κάποιες απαιτήσεις. Έχει αρχίσει και με ενοχλεί λίγο αυτό το πράγμα, ότι …ζητάω τόσα, ενώ δεν ισχύει.»