Κόνι Μεταξά: «Τιμωρούσα τον εαυτό μου με το να μην τρώω τίποτα»

Κόνι Μεταξά

Η εξομολόγηση της Κόνι Μεταξά στην Tatiana Live μετά την αποκαλυπτική της φωτογραφία.

Η Κόνι Μεταξά εκμυστηρεύτηκε στην Tatiana Live για τις διατροφικές διαταραχές και τις μάχες που έχει δώσει…

«Είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις αυτό το πράγμα τελείως. Υπάρχουν αυτοί οι μικροί δαίμονες μέσα στο μυαλό σου. Υπάρχουν μήνες που θα είναι καλοί και μερικοί που θα είναι δύσκολοι. Τιμωρούσα τον εαυτό μου με το να μην τρώω τίποτα για δυο μέρες. Ούτε νερό» δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής.

[dfp_ads id=236982]

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ακόμα στην Τατιάνα Στεφανίδου τους λόγους για τους οποίους το περασμένο καλοκαίρι δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου έδειχνε μια φυσική ατέλεια στο πόδι της.

«Δεν μου αρέσει το ψεύτικο. Το ψεύτικο εννοώ να αλλάζεις τελείως την εικόνα σου και να δείχνεις κάτι τελείως διαφορετικό. Έχω κάνει βέβαια και εγώ photoshop γιατί πολλές φορές φταίει ο τρόπος που κάθεσαι και όχι το πως είσαι στην πραγματικότητα. Ήμουν με μια φίλη μου και βλέπαμε μια celebrity από την Αμερική που είχε ανεβάσει μια φωτογραφία να κρατά αγκαλιά το παιδί της και φαίνεται η κυτταρίτιδα και από κάτω γράφει πως «είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, δεν με ενδιαφέρει αν λέτε κακίες». Κάναμε αυτή την συζήτηση με τη φίλη μου και λέγαμε πόσο ωραίο είναι και πόση δύναμη μας έδωσε και πόσο την πάμε 10 φορές περισσότερο επειδή έκανε αυτό το πράγμα. Και το σκεφτόμασταν και λέγαμε ότι από τη στιγμή που τόσα κορίτσια βλέπουν και θαυμάζουν το instagram μου γιατί να μην κάνω κι εγώ κάτι που θα τις κάνει να αισθανθούν έτσι. Ήθελα να δώσω τη δύναμη που πήρα εγώ από εκείνη τη φωτογραφία στους δικούς μου followers.

Ήξερα τι βγάζω. Δεν ήταν εύκολο. Πέρασαν δυο μέρες για να αποφασίσω να το ανεβάσω, αλλά με το που πάτησα το κουμπί ένιωσα μια ανακούφιση. Ότι αυτό είναι, τώρα δεν έχω κάτι άλλο να σας κρύψω. Μόνο αυτό δεν είχα δείξει, αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ από όλα. Τώρα τι έχετε να μου πείτε; Τα έχετε δει όλα. Δεν είναι ότι μου αρέσει, αλλά με έκανε να μη φοβάμαι για να το κρύβω. Είναι αιμαγγείωμα και δεν κάνει να το πειράξω. Άμα μπορούσα θα το είχα φτιάξει. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα», εξομολογήθηκε η Κόνι Μεταξά.