Κόλαφος Καπουτζίδη για την παρέα του Παρά Πέντε: «Με πλήγωσαν! Μου κόστισε πολύ! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»!

Γιώργος Καπουτζίδης

"Δεν θα το συγχωρήσω ποτέ... Δεν θα πήγαινα στο Sunday Live για δικούς μου προσωπικούς λόγους..."

«Αυτή η παρέα του Παρά Πέντε που είχατε φτιάξει εσείς, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει ποτέ;», ήταν η αρχική ερώτηση που έκανε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον καλεσμένο της, συμπληρώνοντας λίγο αργότερα «Τους έκανες καλό»; Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια απάντηση – κόλαφο για πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα της θρυλικής σειράς, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει.

«Είναι όμορφο και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι πολύ γενναιόδωρο, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα.

Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ.

Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει «Ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου». «Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου.

Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

[dfp_ads id=236982]

Η επόμενη ερώτηση πήρε μια απάντηση από τον Γιώργο Καπουτζίδη, η οποία έλυσε οποιαδήποτε απορία μπορεί ακόμη και μετά τα προαναφερόμενα να είχαμε.

Σε ένα τέτοιο show τύπου Sunday Live θα έβλεπες τον εαυτό σου; Σε πρώτη φάση να το παρουσίαζες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πράγματα που κάνω, ούτως ή άλλως, οπότε θα ήθελα να μείνω στα πράγματα που κάνω.

Καλεσμένος θα πήγαινες στο Sunday Live; Είσαι άνθρωπος που μπορεί να σε καλέσουν…

Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…